Treballa de forma més intel·ligent al núvol amb Office 365

Microsoft Office 365 | 12 de juliol de 2018

Treballa de forma més intel·ligent al núvol amb Office 365

El treball en equip i la comunicació són dos factors que considerem imprescindibles perquè una empresa tingui èxit.

Microsoft Office 365, amb aplicacions com Word, Excel i Outlook, permet crear, compartir i col·laborar fàcilment des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu.

Vols conèixer com Office 365 pot ajudar-te a millorar la comunicació i el treball en equip per millorar l’eficiència de la teva empresa? Aquí us deixem alguns dels avantatges que permetrà a la teva empresa:

 

Endinsar-se al núvol

 

Actualment, els treballadors poden treballar des de qualsevol lloc, forma i amb els dispositius que prefereixin, gràcies a l’aprofitament del núvol i la tecnologia mòbil.

No importa si vols millorar el treball en equip i la productivitat, o bé facilitar diferents estils de treball i reduir costos: les eines de productivitat basades en el núvol ajuden a les persones a comunicar-se i a col·laborar amb major eficiència.

 

Office_365_PhSystems_1

 

Amb les noves aplicacions d‘Office 365, els treballadors poden utilitzar una combinació de dispositius personals i empresarials independentment de si s’executen amb els sistemes operatius iOS, Android o Windows.

Office 365 també ofereix la flexibilitat d’obtenir accés de forma segura i editar documents en temps real perquè el teu equip treballi amb la versió més recent.

 

Implementar la movilitat

 

A mesura que la tecnologia mòbil segueix canviant la forma i el lloc des d’on treballen les persones, les organitzacions tenen l’oportunitat de créixer a redefinir els mètodes de treball.

Office 365 ofereix al teu equip funcions de visualització i edició completes de documents d’Office en dispositius Windows, Android i iOS. A més, podràs canviar fàcilment d’un dispositiu a un altre sense perdre res.

En utilitzar la integració de les aplicacions d’Office amb Onedrive per a l’Empresa, podràs accedir a documents i fins i tot col·laborar amb altres usuaris en els desplaçaments perquè el teu negoci sempre estigui actiu.

 

Sincronitzar l’empresa

 

Avui dia no és fàcil trobar una empresa que funcioni únicament de 9:00 a 17:00.

Les empreses de més èxit són més fluides i utilitzen el núvol i la tecnologia mòbil per ampliar el seu abast i competir en el mercat. Sovint, aquestes empreses necessiten comunicar i compartir informació amb clients, socis i proveïdors en diferents zones horàries i fins i tot en diferents països.

L’emmagatzematge al núvol permet sincronitzar informació entre diferents dispositius, perquè el teu equip, els teus clients i els teus proveïdors tinguin accés a les dades que necessiten.

 

 

Treball en equip a un altre nivell

 

Un creixent nombre d’empreses pioneres estan portant la col·laboració a un nou nivell en adoptar Teams.

Teams permet als usuaris centralitzar i compartir informació de projectes amb fotos, vídeos i fins i tot notes manuscrites. Quan els membres de l’equip col·laboren en el mateix bloc de notes, OneNote sincronitza els seus canvis en uns pocs segons.

A més, el 90% de les organitzacions indiquen que les eines de col·laboració els ajuden a estalviar diners i a millorar l’administració del temps.

Les eines de col·laboració en temps real ajudaran als teus empleats a treballar millor, no només internament, sinó també amb persones externes a l’empresa, podent-se comunicar tots en qualsevol moment i romandre informats.

 

Simplificar les reunions

 

Les reunions són l’essència de qualsevol empresa, però no haurien de reduir l‘eficiència i la productivitat.

 

 

Office365_PhSystems_2

 

Les noves eines de col·laboració i comunicació, com Teams, permeten realitzar reunions més productives en oferir característiques conegudes i fàcils d’utilitzar, a més de seguretat, compliment i control de categoria empresarial.

Ofereix una experiència de reunions avançada i immersiva, on els empleats poden afegir arxius d’Office (com documents de PowerPoint amb animacions) des d’equips d’escriptori o dispositius mòbils.

Necessites fer una pregunta ràpida a algú? Amb només un clic o dos, podràs iniciar un missatge instantani, compartir documents o configurar una reunió d’Internet, tot això sense invertir el temps o els diners necessaris per a reunir-se en persona.

 

 

 

Aprofitar millor les dades

 

Cada vegada hi ha un major nombre d’empreses que utilitzen solucions d’intel·ligència empresarial (BI) per conèixer tendències, identificar riscos i trobar noves oportunitats.

La previsió amb un clic a l’Office 365 ajuda a les pimes a transformar ràpidament densos dades de la companyia en anàlisi de tendències futures, perquè puguis prendre decisions empresarials basant-te en dades i no en pressentiments.

Els empleats poden utilitzar aquestes noves eines per connectar-se a dades de diferents orígens, visualitzar-los i donar-los forma. Les característiques millorades de Power Pivot en Excel poden ajudar-te a assignar diferents conjunts de dades amb funcions senzilles d’arrossegar i deixar, així com calcular centenars de milions de files de dades en un instant.

 

office_365_phsystems_3

Mantenir-se informat

 

Per mantenir-se al dia, les persones solen necessitar col·laborar en els mateixos documents, com fulls de càlcul d’informes de venda i plans de màrqueting.

Una important característica de col·laboració de l’Office 365 i Office Online és la coautoria en temps real, el que permet que tot l’equip pugui editar i afegir documents al mateix temps. No importa el dispositiu o la seva ubicació: tots els canvis es sincronitzaran en el document, es guardaran automàticament en el núvol i seran visibles per a l’equip.

 

 

Si necessites ampliar més informació sobre Office 365 pots entrar a la nostra secció i consultar tota la informació.

Vols apropar a la teva empresa la col·laboració i la comunicació al segle XXI amb Office 365? Contacta amb PH Systems i t’assessorem.

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.