Treballa amb nosaltres

Som professionals dels sistemes d’informació. Sumem més de 25 anys d’experiència en projectes de millora dels processos empresarials. Apostem per les últimes tecnologies i solucions intel·ligents de negoci i ajudem als nostres clients a estar a l’avantguarda de la gestió empresarial integral.

Som un equip de professionals de la consultoria i el desenvolupament de solucions intel·ligents de negoci amb especial focus en aplicacions de Microsoft Dynamics 365, DocuWare, Citrix, HP…

Més de 25 anys d'experiència

Projectes a nivell nacional i internacional

Vocació pel servei i l'atenció personalitzada

Si estàs interessat/da en treballar amb nosaltres, omple el següent formulari i adjunta el teu Currículum Vitae. Gràcies
L'interessat atorga el seu consentiment pel tractament de les seves dades personals amb la finalitat exclusiva de formar part en els processos de selecció de personal, borsa de treball i contractació que es duguin a terme.

PH Systems, S.L. – B-17270018 l’informa, conforme disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 15 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el nou Reglament (UE) del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, que les dades personals facilitades i recollides en aquesta sol·licitut de treball o currículum vitae, seran tractardes per PH Systems, S.L. – B-17270018 Carrer Olivera núm.14 de Girona +34 972 200 354 hola@phsystems.es, que les recollirà i emmagatzamerà amb la finalitat exclusiva de formar part en els processos de selecció de personal, borsa de treball i contractació que es duguin a terme. PH Systems, S.L. d’acord amb el principi de proporcionalitat que estableix la llei, conservarà les seves dades mentre l’infomració estigui actualitzada i pel temps necessari per la finalitat del tractament per la que han estat recollides, sense que en cap cas excedeixi d’un any. PH Systems, S.L. no cedirà aquestes dades a tercers i es compromet a garantir el bon ús de l’informació i en especial a respectar la seva confidencialitat en el tractament de les seves dades personals. L’informem que té dret a exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades personals enviant un email a l’adreça hola@phsystems.es. Pot consultar l’informació addicional i detallada sobre la nostra política de privacitat al següent enllaç: Política de privacitat.

Accepto la política de privacitat
Camp obligatori * El fitxer no compleix les condicions
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.
Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.