Microsoft PowerApps

Crea aplicacions específiques que et facilitin les tasques de treball d'una forma senzilla

  Demana més informació sense compromís.


  Què és Microsoft PowerApps?


  PowerApps és una de les tres eines de la Power Platform de Microsoft, que té com a objectiu fer possible que qualsevol treballador d'una empresa pugui crear aplicacions empresarials, o ampliar i personalitzar les que ja utilitza, per a trobar respostes a les seves necessitats específiques del dia a dia.

  Com crear una aplicació a PowerApps?


  Crear o personalitzar aplicacions per automatitzar les feines més mecàniques ja no és una feina exclusiva de desenvolupadors experts. Amb PowerApps, qualsevol integrant de la teva empresa podrà crear aplicacions de negoci específiques, ja sigui a través d'una plantilla predeterminada o des de zero, sense una línia de codi i gràcies als recursos d'aprenentatge que la comunitat PowerApps posa a disposició dels seus integrants.

  Microsoft apropa el món de la creació de les sol·lucions de negoci i et permet crear les teves pròpies aplicacions utilitzant expressions similars a les que ja utilitzes a l'Excel.

  La importància de l'estratègia digital


  En l'actualitat, totes les empreses, també les petites i mitjanes, es veuen obligades a tenir una estratègia digital i és que no analitzar i explotar les dades és un cost inadmissible per les empreses contemporànies. PowerApps permet crear aplicacions personalitzades i administrar les dades de l'organització mitjançant aquestes, per tal d'esprémer tota la informació possible, obtenint una reducció dels costos de desenvolupament en un 70%, augmentant el ROI en més d'un 350% i en un 15% l'eficiència dels processos empresarials.

  Comunitat PowerApps


  Unint-te a la comunitat de PowerApps podràs publicar les teves aplicacions per tal de compartir-les amb persones específiques, equips de la teva empresa o amb la teva organització al complet.


  Integració total amb l'univers Microsoft  PowerApps
  és una plataforma única que obre la porta a una infinitat d'oportunitats. Les aplicacions poden crear-se per Android, iOS, Windows Phone, aplicacions d'escriptori i també en versió web i compta amb una integració nadiua amb les altres solucions de Microsoft com poden ser el Dynamics 365 o l'Office 365.

   

  PowerApps permet crear aplicacions personalitzades i administrar les dades de l'organització mitjançant aquestes, treballant amb Common Data Services, tenint i permetent l'accés a totes les dades de l'organització, amb totes les funcionalitats de seguretat. Totes les dades s'emmagatzemen en format estàndard i es poden nodrir de diverses fonts (Dropbox, OneDrive, una base de dades pròpia...).

   

  PowerApps compta amb més de 200 connectors i és compatible amb la majoria de serveis cloud:

   

  • Excel

  • Dynamics 365

  • Dropbox

  • SharePoint Online

  • Salesforce

  • Dynamics CRM Online

  • Google Drive

  • OneDrive

  • Slack

  • Twitter

  • Office 365

  • Microsoft Azure

  • APIs personalitzades

   

  Camp obligatori *
  El formulari ha estat enviat correctament.
  Aviat ens posarem en contacte amb tu.
  Moltes gràcies!
  Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
  Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.