Microsoft Flow

Crea fluxos de treball automatitzats per a obtenir notificacions, sincronitzar arxius, recopilar dades i molt més.

  Demana més informació sense compromís.


  Què és Microsoft Flow?


  Microsoft Flow és una aplicació de productivitat amb la qual pots automatitzar processos, guanyant temps i eficàcia en aquelles tasques repetitives que no aporten valor al teu negoci.

  Amb Microsoft Flow podràs crear fluxos de treball automatitzats per a obtenir notificacions, sincronitzar arxius, recopilar dades i fins i tot d'aprovació de sol·licituds.

  Local i cloud


  Microsoft Flow et permet connectar amb els teus documents locals però també amb els teus serveis cloud preferits, aprofitant així al màxim les teves dades.

  Plantilles predeterminades


  Microsoft Flow et permet alliberar la teva creativitat i crear fluxos totalment personalitzats que donin respostes a les teves necessitats específiques, però a més a més existeixen desenes de plantilles creades per experts amb objectius molt específics.

  Per exemple, immediatament després de crear el teu compte, podràs automatitzar l'enviament d'un missatge de text quan el teu responsable enviï un correu electrònic, la incorporació de clients potencials de Twitter a Dynamics 365 Business Central o la realització d'una còpia de seguretat dels teus arxius.

  Descobreix aquí les plantilles de Microsoft Flow.

  Microsoft Flow també al mòbil


  Microsoft Flow està disponible en versió mòbil per a Android, iOS o Windos Phone.


  Augmenta la teva productivitat amb Microsoft Flow. Podràs automatitzar...  • Peticions repetides de clients, millorant la seva experiència, i permetent que l'equip comercial es centri en la pròxima venda.

  • Les feines recurrents del dia a dia per centrar-te en tasques que aportin valor al teu negoci. Crea fluxos que t'informin i et permetin accedir fàcilment a les actualitzacions de documents o informació del sector.

  • Processos d'aprovació de sol·licituds i augmenta l'eficàcia i la qualitat de la comunicació entre equips i responsables.

  • Les tasques comuns del departament de recursos humans, facilitant la recerca d'un nou perfil, la incorporació d'un/a nou professional o les sol·licituds de vacances.

  • Gestiona les xarxes socials i rep alertes personalitzades. No et perdis cap menció de la teva empresa ni novetat en el sector.

   

  Camp obligatori *
  El formulari ha estat enviat correctament.
  Aviat ens posarem en contacte amb tu.
  Moltes gràcies!
  Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
  Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.