Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV és el software de gestió empresarial de Microsoft, que facilita una gestió global en una única plataforma

  Demana més informació sense compromís.


  Més de 100.000 empreses al món administren el seu negoci amb l'ERP de Microsoft, per a una gestió i creixement rendible i eficient. Dynamics NAV és una solució que s'adapta a les necessitats del teu negoci actuals i futures, ja sigui en el núvol o en servidors propis.

  Dynamics NAV és la solució ERP integral de negoci de Microsoft que té el poder de dur a terme les ambicions de la teva empresa, sigui quin sigui el sector i tipus de negoci:

   

   

   

  • Turisme
  • Distribució
  • Indústria
  • Serveis

  LES RAONS PRINCIPALS PER ESCOLLIR MICROSOFT DYNAMICS NAV

  MÉS QUE UN ERP

  Microsoft combina aplicacions de negoci per a millorar els processos empresarials i donar solucions a totes les necessitats de la teva companyia, des de la gestió financera, d'inventari i recursos humans a l'ús de Business Intelligence per a prendre millors decisions, i eines de comunicació i intel·ligència artificial per a augmentar el rendiment i l'eficiència.

  RENDIMENT MÉS RÀPID

  Microsoft Dynamics NAV aposta per la millora dels processos i tasques empresarials, mitjançant l'automatització de processos i aprofitant la tecnologia per a fer el dia a dia més fàcil i eficient a tots els equips i persones implicades en el teu negoci.

  ADAPTABLE AL TEU NEGOCI

  Dynamics NAV és una solució adaptable a les diferents i noves necessitats que poden sorgir en el teu negoci. Actualment pots necessitar un mode d'implementació i característiques concises que poden canviar en el futur. NAV és una solució flexible perfectament ajustable a l'evolució del teu negoci.

  AUGMENTA ELS MARGES

  La solució de Microsoft proporciona les eines adequades per a facilitar la presa de decisions, contribuint a augmentar els marges de rendibilitat, optimitzar els recursos i incrementar el flux de caixa.

  IMPULSA EL CREIXEMENT DEL TEU NEGOCI

  Amb les solucions de negoci de Microsoft tindràs les últimes eines en gestió empresarial, mantentint el teu negoci a l'avantguardia, sent diferent de la teva competència i fent que el teu negoci evolucioni.

  Incopora nous processos o línies addicionals de negoci de forma fàcil i ràpida, sense penalitzar el rendiment o augmentar significativament la inversió original.

  TREBALL MÉS INTEL·LIGENT, RÁPID I EFICAÇ

  L'experiència adaptada rols (RoleTailored) de Microsoft Dynamics NAV destaca la informació i tasques rellevants per a funcions de treball específiques. Al posar al seu abast els recursos que vostè més necessita el temps d'entrenament és substituït per una experiència intuïtiva que permet als usuaris treballar més eficientment.

  REDUEIX EL RISC, PRODUCTE DE GARANTIA

  Milions d'usuaris de tot el món confien en les solucions innovadores de negoci de Microsoft. La nostra xarxa global de socis li proporciona tots els recursos que vostè necessita, garantint un suport segur.

  Camp obligatori *
  El formulari ha estat enviat correctament.
  Aviat ens posarem en contacte amb tu.
  Moltes gràcies!
  Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
  Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.