Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV és un software de gestió empresarial innovador, flexible i fàcil d'utilitzar que es configura i implanta ràpidament

Actualment més de 100.000 empreses de tot el món administren el seu negoci amb la solució de Microsoft, ajudant-los a treballar i créixer de manera eficient. Comenci amb el que necessiti ara i adaptis fàcilment a mesura que canviïn les seves necessitats, ja sigui en el núvol o en els seus propis servidors.

Es tracta d'una solució de negoci de Microsoft que té el poder de dur a terme les ambicions de la seva empresa, sigui quina sigui el seu sector:

  • Distribució
  • Indústria
  • Turisme
  • Serveis

LES PRINCIPALS RAONS PER
ESCOLLIR MICROSOFT DYNAMICS NAV

ÉS MÉS QUE UN ERP

Microsoft té una visió àmplia de les aplicacions de negoci que impulsen el creixement de la seva empresa, amb una combinació única d'eines d'intel·ligència de negocis, col·laboració i comunicació integrades en els seus processos essencials.

RENDIMENT MÉS RÀPID, LLEST PER OPERAR EN DIES

Microsoft Dynamics NAV és molt fàcil d'aprendre, s'instal·la i posa en marxa ràpidament, independentment si s'implementa en el núvol o en mode local.

OFEREIX UN MODEL D'IMPLEMENTACIÓ FLEXIBLE

Vostè tria el model d'implementació que sigui més convenient per al seu negoci, tindrà la suficient flexibilitat per ajustar-lo a mesura que les seves necessitats canviïn.

AUGMENTA ELS MARGES

La solució de Microsoft proporciona les eines adequades per a facilitar la presa de decisions, contribuint a augmentar els marges de rendibilitat, optimitzar els recursos i incrementar el flux de caixa.

IMPULSA EL CREIXEMENT DEL SEU NEGOCI

Amb el programari de negocis de Microsoft tindrà les eines innovadores i flexibles que la seva empresa necessita per ser productiva, mantenint-la per davant de la seva competència i fent que el seu negoci avanci.

Admet fàcilment nous processos i línies addicionals de negoci, sense penalitzar el rendiment o augmentar significativament la inversió original.

AJUDA ALS SEUS EMPLEATS A TREBALLAR MÉS INTEL·LIGENTMENT, MÉS RÁPID I MILLOR

L'experiència adaptada rols (RoleTailored) de Microsoft Dynamics NAV destaca la informació i tasques rellevants per a funcions de treball específiques. Al posar al seu abast els recursos que vostè més necessita el temps d'entrenament és substituït per una experiència intuïtiva que permet als usuaris treballar més eficientment.

REDUEIX EL RISC, ÉS UN PRODUCTE DE GARANTIES

Milions d'usuaris de tot el món confien en les solucions innovadores de Microsoft. La nostra xarxa global de socis li proporciona tots els recursos que vostè necessita, garantint un suport segur.

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
SI us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.