Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 Business Central s'ha dissenyat per a les empreses que busquen una solució de gestió empresarial integral que sigui fàcil d'usar i adaptar.

Què és Dynamics 365?


Dynamics 365 és un grup d’aplicacions intel·ligents SaaS de Microsoft que combinen funcionalitats ERP i CRM i que li permeten gestionar els diferents departaments de la seva empresa de manera que tota la organització queda connectada i controlada en tot moment.

Què significa SaaS?


SaaS, que ve de Software as a Service, és un servei d’aprovisionament de software al núvol que algunes empreses, com Microsoft, ofereixen. Un dels grans avantatges que SaaS aporta és que l’usuari no s’ha de preocupar pel manteniment físic d’infraestructures, així com del procés de canvi de màquines amb el pas dels anys.

Quines són les aplicacions dins de Dynamics 365?

Sales

Amb aquesta eina de força de ventes podrà entendre millor les necessitats dels seus clients, millorar la relació que té amb ells i aconseguir més oportunitats i ventes.

Customer Service

Amb el seu sistema intel·ligent d’Atenció al Client podrà respondre als clients de manera més ràpida, més propera i personalitzada.

Field Service

L’aplicació de servei de camp l’ajudarà a resoldre problemes abans que passin, reduir costos operacionals i millorar les visites dels treballadors.

Talent

Amb l’eina de gestió de Recursos Humans tindrà els recursos necessaris per a atraure nous empleats a la seva empresa i millorar la retenció de talent.

Finance and Operations

Amb l’aplicació de finances i operacions es podrà adaptar ràpidament a la demanda de mercat i ajudarà al creixement del seu negoci.

Retail

Amb aquesta aplicació permetrà que els seus clients gaudeixin d’una experiència excel·lent a les seves botigues.

Project Service Automation

L’aplicació l’ajudarà a millorar l’efectivitat i la productivitat dels projectes de la seva empresa i dels seus empleats.

Marketing

Amb aquesta aplicació podrà potenciar parts del màrqueting que fins ara li eren desconegudes.

Business Central

Dynamics 365 Business Central és una solució de gestió de negoci tot-en-un fàcil d’utilitzar, flexible i totalment adaptable que l’ajudarà a connectar les diferents àrees del seu negoci i obtenir-ne una visió global.

Navision, Dynamics NAV o Dynamics 365 Business Central?


Els inicis de Navision van ser durant els anys 80. Una empresa de Dinamarca va crear aquest potent ERP i, uns anys més tard, Microsoft el va comprar per complementar el seu portafolis d’aplicacions de gestió d’empresa. Amb el temps, el software ha sofert diferents canvis. Fa uns anys es va canviar el nom de Navision a Dynamics NAV i, més recentment, s’ha introduït el nom de Dynamics 365 Business Central. Així, quan es parla de Navision, Dynamics NAV o Dynamics 365 Business Central, es fa referència al mateix producte. 

Quina diferència hi ha entre Dynamics 365 Business Central Cloud i On-premises?


Cloud significa núvol i on-premises, en local. Així doncs, Dynamics 365 Business Central pot estar instal·lat al núvol de Microsoft (Azure) o als servidors de la seva empresa. La diferència recau principalment en qui té la responsabilitat a l’hora de mantenir les màquines i renovar-les.

Per què Dynamics 365?


Microsoft Dynamics 365 li permetrà:

  • Analitzar informació amb la intel·ligència suficient per a anticipar i cobrir les necessitats dels seus clients en temps real.

  • Unificar funcionalitats d’ERP i CRM sense problemes juntament amb una sèrie d’aplicacions útils i productives.

  • Connectar totes les àrees més importants del seu negoci i col·laborar des de punts geogràfics diferents.

  • Convertir dades en informació i coneixement necessaris per a prendre decisions crítiques.

  • Transformar el seu negoci per a l’era digital donant-li l’avantatge d’innovar ràpidament, treure nous productes al mercat, aprofitar-se de noves tendències, identificar i capturar noves oportunitats.

  • Crear solucions atrevides, innovadores i integrades que reinventin els seus productes i processos, interrompre, adaptar-se i re-imaginar allò que és possible.

  • Crear vincles importants amb clients i leads.

  • Optimitzar les seves ventes i operacions tenint sempre sota control les seves comandes i inventaris.


Com es pot adaptar Dynamics 365 a la seva empresa?


Dynamics 365 és totalment flexible. Gràcies a la possibilitat de crear extensions que en complementin el core, es poden cobrir totes les diferents necessitats que la seva empresa tingui. El gran avantatge de les extensions és el fet de poder personalitzar Dynamics 365 de tal manera que reflecteixi i cobreixi els diferents processos del seu negoci, però sense afectar-ne el nucli. Això en facilitarà el manteniment, la creació de més extensions sense afectar-se les unes amb les altres i l’actualització de futures versions de software.

Busca eficiència o créixer amb facilitat?


Si el seu negoci està creixent i preparat per a afrontar nous reptes i oportunitats, Dynamics 365 el pot ajudar. Dynamics 365 és la solució més adient per a fer funcionar la seva empresa. Els nostres consultors l’ajudaran a adaptar-lo a les necessitats del seu negoci de manera professional i àgil.
Contacti amb nosaltres per a qualsevol dubte o demostració totalment gratuïta.

 

 

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
SI us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.