Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365, aplicacions de negoci amb funcionalitats ERP, CRM i de Business Intelligence

    Demana més informació sense compromís.


     

    Què és Dynamics 365?


    Dynamics 365 és un grup d’aplicacions intel·ligents SaaS de Microsoft que combinen funcionalitats d'ERP i CRM Business Intelligence i que permeten gestionar els diferents departaments de l'empresa de manera que tota la organització queda connectada i controlada, de forma global i en tot moment.

    Microsoft CRM PH Systems

    Què significa SaaS?


    SaaS, que ve de Software as a Service, és un servei d’aprovisionament de software al núvol que algunes empreses, com Microsoft, ofereixen. Un dels grans avantatges que SaaS aporta és que l’usuari no s’ha de preocupar pel manteniment físic d’infraestructures, així com del procés de canvi de màquines amb el pas dels anys, el que aporta rapidesa i flexibilitat a l'estructura i una reducció de costos significant.

    Quines són les aplicacions de Dynamics 365?

    Business Central

    Dynamics 365 Business Central és la solució ERP integral de gestió empresarial de Microsoft que té com a objectiu connectar de forma global tots els departaments de l'empresa en una única plataforma que potencia l'optimització, automatització de processos i la presa de decisions intel·ligents gràcies a l'anàlisi continua de dades.

    Sales

    Dynamics 365 for Sales potencia l'automatització dels processos de venda mitjançant l'anàlisi continua de dades i els sistemes predictius de recomanació, el que permet l'acceleració del tancament de noves oportunitats comercials i que els equips de vendes es centrin en accions que aportin més valor.

    Customer Service

    Enforteix els equips d’atenció al client i suport mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial, oferint un servei coherent, eficient i rendible.

    Field Service

    Dynamics 365 Field Service potencia la innovació en les empreses dedicades als serveis de camp, ajudant a resoldre casos amb eficiència operacional, reduïnt costos i fent més efectives les visites dels operadors.

    Talent

    Amb l’eina de gestió de Recursos Humans tindrà els recursos necessaris per a atraure nous empleats a la seva empresa i millorar la retenció de talent en els seus equips.

    Retail

    Fes possible que l'experiència a les teves botigues sigui excel·lent, amb una gestió eficient d'inventari i stock, una atenció al client personalitzada, la creació d'ofertes úniques per a cada tipus de client i molt més.

    Marketing

    Potencia les accions del teu departament de marketing amb solucions que et permeten gestionar de forma eficient les campanyes i els pressupostos, sense deixar de banda la creativitat.

    Project Service Automation

    Automatitza els processos propis de la gestió de projectes, controla exhaustivament els pressupostos i els diferentes recursoso depenent el tipus de projecte. Coneix quins projectes són més rendibles per al teu negoci i centra els esforços en entregar-los a temps.

    Navision, Dynamics NAV o Dynamics 365 Business Central?


    Els inicis de Navision van ser durant els anys 80. Una empresa de Dinamarca va crear aquest potent ERP i, uns anys més tard, Microsoft el va comprar per complementar el seu portafolis d’aplicacions de gestió d’empresa. Amb el temps, el software ha sofert diferents canvis. Fa uns anys es va canviar el nom de Navision a Dynamics NAV i, més recentment, s’ha introduït el nom de Dynamics 365 Business Central. Així, quan es parla de Navision, Dynamics NAV o Dynamics 365 Business Central, es fa referència al mateix producte.


    Quina diferència hi ha entre Dynamics 365 Business Central Cloud i On-premises?


    Cloud significa núvol i on-premises, en local. Així doncs, Dynamics 365 Business Central pot estar instal·lat al núvol de Microsoft (Azure) o als servidors de la seva empresa. La diferència recau principalment en qui té la responsabilitat a l’hora de mantenir les màquines i renovar-les.

    Per què Dynamics 365?


    Microsoft Dynamics 365 li permetrà:

    • Analitzar informació amb la intel·ligència suficient per a anticipar i cobrir les necessitats dels seus clients en temps real.

    • Unificar funcionalitats d’ERP i CRM sense problemes juntament amb una sèrie d’aplicacions útils i productives.

    • Connectar totes les àrees més importants del seu negoci i col·laborar des de punts geogràfics diferents.

    • Convertir dades en informació i coneixement necessaris per a prendre decisions crítiques.

    • Transformar el seu negoci per a l’era digital donant-li l’avantatge d’innovar ràpidament, treure nous productes al mercat, aprofitar-se de noves tendències, identificar i capturar noves oportunitats.

    • Crear solucions atrevides, innovadores i integrades que reinventin els seus productes i processos, interrompre, adaptar-se i re-imaginar allò que és possible.

    • Crear vincles importants amb clients i leads.

    • Optimitzar les seves ventes i operacions tenint sempre sota control les seves comandes i inventaris.


    Com es pot adaptar Dynamics 365 a la seva empresa?


    Dynamics 365 és totalment flexible. Gràcies a la possibilitat de crear extensions que en complementin el core, es poden cobrir totes les diferents necessitats que la seva empresa tingui. El gran avantatge de les extensions és el fet de poder personalitzar Dynamics 365 de tal manera que reflecteixi i cobreixi els diferents processos del seu negoci, però sense afectar-ne el nucli. Això en facilitarà el manteniment, la creació de més extensions sense afectar-se les unes amb les altres i l’actualització de futures versions de software.

    Busca eficiència o créixer amb facilitat?


    Si el seu negoci està creixent i preparat per a afrontar nous reptes i oportunitats, Dynamics 365 el pot ajudar. Dynamics 365 és la solució més adient per a fer funcionar la seva empresa. Els nostres consultors l’ajudaran a adaptar-lo a les necessitats del seu negoci de manera professional i àgil.
    Contacti amb nosaltres per a qualsevol dubte o demostració totalment gratuïta.

     

    Camp obligatori *
    El formulari ha estat enviat correctament.
    Aviat ens posarem en contacte amb tu.
    Moltes gràcies!
    Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
    Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.