Dynamics 365 for Sales

Processos de venda intel·ligents, automatització i acceleració de tancament d'oportunitats

  Demana més informació sense compromís.


  Dynamics 365 for Sales aposta per l'optimització dels processos de venda mitjançant la intel·ligència artificial i l'anàlisi continu de dades, el que et permet conèixer millor les necessitats dels teus clients i automatitzar processos que acceleren el tancament de les oportunitats. Aquesta solució dóna respostes a les necessitats de CRM que el teu negoci pot tenir.

  Microsoft Dynamics 365 Sales PH Systems

  Quins processos s'optimitzen amb Dynamics 365 for Sales?

  Processos intel·ligents de venda

  Optimitza els processos de venda i accelera el tancament d'oportunitats gràcies a la intel·ligència artificial, els sistemes predictius i l'automatització de tasques repetitives.

  Relacions de valor amb els teus clients

  Crea relacions de valor amb els teus clients gràcies a un sistema integrat que et recomana les millors opcions per oferir una experiència de venda impecable.

  Aprofita l'experiència adquirida

  Col·labora i comparteix amb tot l'equip la informació rellevant i l'experiència adquirida per fer el teu equip de vendes més fort i eficient.

  Analítica i objectius

  Estableix objectius, investiga desviacions i supervisa resultats en temps real. Manté al teu equip connectat i informat.

  Innovació i eficiència

  Aposta per la Power Platform de Microsoft i capacita al teu equip per a la innovació en el seu dia a dia, augmentant eficiència, productivitat i rendibilitat.

  A continuació desenvolupem amb més detall les funcionalitats i processos que Dynamics 365 for Sales pot aportar al teu negoci.

  PROCESSOS DE VENDA INTEL·LIGENTS


  Dynamics 365 for Sales aposta per l'automatització dels processos de venda i els fluxos de treball amb l'objectiu de fer-los més eficients i rendibles. Gràcies a l'ús de la intel·ligència artificial i l'anàlisi continu de dades, el sistema és capaç de mostrar informació concreta i específica depenent de cada client, personalitzant les ofertes i les relacions entre aquests i l'equip de vendes, accelerant el tancament d'oportunitats i ajudant als teus venedors a fer el pas correcte en cada ocasió.

  Equip fàcilment escalable
  El sistema compta amb eines de recomanació capaces de dur l'automatització a un nivell superior. Dynamics 365 for Sales facilita la incorporació de nous integrants al teu equip de venda d'una forma àgil, reduint al mínim la necessitat de formació mitjançant l'automatització dels processos, l'ajuda interactiva que el mateix sistema ofereix i les vistes enriquides en cada procés.

  Eficiència operacional
  A més, el sistema s'integra de forma nadiua amb solucions com Word, Excel i Outlook, el que aporta una eficiència operativa, que en molts casos és determinant per al tancament de vendes.

  Dynamics 365 for Sales PH Systems Partner Microsoft


  RELACIONS DE VALOR


  Aposta per les relacions de valor i converteix-les en ingressos. Dynamics 365 for Sales et permet unificar dades i processos de forma integrada amb LinkedIn Sales Navigator, oferint al teu equip de venda coneixement útil per a crear una relació més propera amb els clients.

  També podràs beneficiar-te de l'escolta social, identificant oportunitats en converses que es generen a les xarxes socials a les quals podràs unir-te.

  Crm Dynamics PH Systems

  ANALÍTICA I OBJECTIUS


  La solució Dynamics 365 for Sales et permet accelerar el rendiment de les vendes gràcies a l'aprenentatge continu que el sistema fa, permetent que l'experiència es comparteixi i fent que l'equip sigui cada vegada més fort i eficient.

  Converteix i comparteix el coneixement i l'experiència adquirida mitjançant panells interactius i intuïtius. Podràs establir objectius, supervisar els resultats, investigar desviacions i proporcionar informació i assessorament mitjançant l'anàlisi d'informació en temps real.

  INNOVACIÓ PER TOT L'EQUIP


  Aposta per la innovació tecnològica i permet que el teu equip de vendes pugui tancar oportunitats des de qualsevol indret i a través de qualsevol dispositiu, fins i tot sense connexió gràcies a les aplicacions mòbils complementàries.

  Capacita al teu equip amb les eines de la Microsoft Power Platform i fes possible que puguin crear aplicacions específiques sense codi amb PowerApps i automatitzar fluxos de treball amb Microsoft Flow.

   

  Camp obligatori *
  El formulari ha estat enviat correctament.
  Aviat ens posarem en contacte amb tu.
  Moltes gràcies!
  Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
  Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.