Microsoft Dynamics 365 Business Central

La solució ERP de gestió empresarial integral de Microsoft que et permet connectar tota l'organització

  Demana més informació sense compromís.


  Dynamics 365 Business Central és la solució ERP de gestió empresarial integral de Microsoft, fàcil d'usar i adaptar, que t'ajudarà a connectar tota l'organització, des de les finances, vendes, servei d'atenció al client fins a l'optimització de les operacions i la gestió eficient de projectes, a més d'oferir-te una visió general per a prendre decisions més intel·ligents.

  Microsoft Dynamics 365 Business Central PH Systems

  Quins processos s'optimitzen amb Dynamics 365 Business Central?

  Gestió financera

  Connecta les dades de comptabilitat, vendes, inventari i interaccions i beneficia't de la intel·ligència artificial i els sistemes predictius per a refinar les previsions financeres i prendre decisions més intel·ligents.

  Gestió d'inventari i cadena de subministrament

  Optimitza els processos de compra i augmenta l'eficiència d'emmagatzematge gràcies a la visió integral amb un control absolut de moviments i transaccions d'articles.

  Processos de venda intel·ligents

  Automatitza els processos de venda i aprofita la intel·ligència integrada del sistema per a accelerar el tancament d'oportunitats

  Atenció al client impecable

  Ofereix una experiència excel·lent gràcies a la connexió de dades i les recomanacions del sistema i diferencia't de la teva competència aportant valor afegit.

  Gestió eficient de projectes

  Aconsegueix una gestió precisa dels projectes, analitzant el rendiment dels teus recursos i potenciant els teus punts forts.

  Crea, gestiona i segueix cadascun dels projectes amb fulles d'hores, funcionalitats avançades de control de costos i elaboració d'informes. Gestió precisa de projectes i augment de rendibilitat. Analitza el rendiment i coneix els teus punts forts.

  Business Intelligence

  Converteix les dades en informació útil i pren decisions intel·ligents gràcies als panells integrats de Power BI, que et mostraran de la informació de forma molt visual i actualitzada en temps real, podent obtenir en qualsevol moment una visió del rendiment financer de la teva companyia.

   

   

  A continuació expliquem amb més detall les funcionalitats i els processos de millora que Dynamics 365 Business Central pot aportar al teu negoci.

  GESTIÓ DE FINANCES


  Optimitza la gestió de clients i proveïdors, concilia comptes de forma automàtica i notifica dades i tancaments financers de forma ràpida, precisa i mantenint el compliment.

  Connecta les dades de comptabilitat, vendes, inventari i interaccions amb clients i obtingues una visió integral del teu negoci que et permeti prendre decisions més intel·ligents.

  I per descomptat, sense oblidar les funcionalitats clàssiques de gestió financera de NAV:

  Comptabilitat general, esquemes de vendes, pressupostos, gestió bancària, assignacions, consolidació, reclassificació, gestió de bancs, gestió de pagaments, comptabilitat d'empreses vinculades, centres de responsabilitat, control de costos, importació de nòmines, planificació de comptes, XBRL bàsic, impressió de xecs, reconciliació de bancs, nombre il·limitat d'empreses, registre de canvis, previsió de caixa, actius fixos, assegurances, manteniment, dotacions, múltiples divises i pagaments diferits.

  GESTIÓ EFICIENT D'INVENTARI I CADENA DE SUBMINISTRAMENT


  Aprofita la intel·ligència integrada per a optimitzar els processos de compra i la gestió d'inventari. Calcula automàticament els nivells d'existències, terminis de lliurament i punts de nou demanat.

  Beneficia't de les recomanacions del sistema sobre quin i quan comprar, per a realitzar només les compres necessàries i d'una forma controlada mitjançant circuits d'aprovació. Consulta quan pagar a proveïdors i beneficia't de descomptes i evita penalitzacions per retard.

  Aquestes són algunes de les funcionalitats per a l'optimització de les operacions i la cadena de subministrament:

  Comandes de producció, llista de materials de producció, gestió de versions, producció àgil, planificació bàsica de subministraments, revisió de demanda, planificació bàsica de la capacitat, centres de maquinària, càrrega finita, ajust de processos de flux de treball, gestió d'inventari, seguiment de noves oportunitats, increment de la capacitat de resposta, gestió de procés de cicle de venda, gestió de compres, picking, gestió d'embalatge i gestió eficient d'enviaments.

  Dynamics 365 Business Central Inventario PH SystemsPROCESSOS DE VENDA INTEL·LIGENTS


  Obtingues un seguiment exhaustiu de totes les interaccions amb els teus clients i proporciona valor en cada punt de contacte. Assigna prioritats segons el seu potencial i aprofita les recomanacions de vendes addicionals i creuades que el sistema et proporciona gràcies a l'anàlisi contínua de dades.

  Automatitza els processos de venda, consulta i gestiona sol·licituds de serveis i fins i tot processos de pagaments sense sortir d'Outlook.

  Aquestes són algunes de les funcionalitats que et permetran optimitzar els teus processos de vendes:

  Administració de contactes, gestió d'oportunitats, contractes de servei, campanyes de màrqueting, gestió de clients, històrics de venda, control exhaustiu de costos, seguiment de l'activitat dels clients i seguiment i previsió del consum de components.

  GESTIÓ EFICIENT DE PROJECTES


  Crea, gestiona i segueix cadascun dels projectes amb funcionalitats avançades de control de costos i elaboració d'informes. Realitza un seguiment exhaustiu de la facturació i els pressupostos i garanteix la rendibilitat de cadascun dels teus projectes.

  Amb Dynamics 365 Business Central obtindràs una visió general de totes les tasques de servei, les càrregues de treball i les aptituds de cadascun dels integrants del teu equip, la qual cosa t'ajudarà a assignar recursos de forma eficaç i a accelerar la resolució de casos.

  Aquestes són algunes de les funcionalitats de logística de Dynamics 365 Business Central:

  Gestió de pressupostos de costos i terminis, automatització de la facturació, control i seguiment de costos, consums i planificació de capacitats.


  ÚS DE BUSINESS INTELLIGENCE


  A més, des de Dynamics 365 Business Central podràs convertir les dades en informació útil gràcies a la integració nativa amb Power BI, que et mostrarà mitjançant panells interactius tota la informació rellevant i actualitzada en temps real, oferint-te una visió general de les dades més importants de la teva organització per a prendre decisions informades i més intel·ligents.Microsoft Power Platform Business Intelligence Dynamics PH Systems

  Camp obligatori *
  El formulari ha estat enviat correctament.
  Aviat ens posarem en contacte amb tu.
  Moltes gràcies!
  Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
  Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.