Dynamics 365 for Field Service

Ofereix serveis de camp amb una experiència excel·lent i marca la diferència

  Demana més informació sense compromís.


  Dynamics 365 for Field Service té com a objectiu potenciar la innovació en les empreses que ofereixen serveis de camp, potenciant la pro activitat i optimització dels processos empresarials mitjançant l'ús de la intel·ligència artificial, fent possible la diferenciació en un sector en el qual l'experiència del client ho és quasi tot.

   

  Dynamics 365 Field Service Microsoft Partner PH Systems

  Quins processos s'optimitzen amb Dynamics 365 for Field Services?

  Programació eficient de recursos

  Aconsegueix un augment en els casos resolts amb èxit gràcies a l'assignació eficient de recursos, que podràs realitzar mitjançant un panell interactiu, visual i àgil. 

  Augmenta l'eficàcia operativa amb sistemes predictius

  Detecta i diagnostica problemes en les màquines o sistemes abans de que els clients els notifiquin, oferint una experiència realment impecable.

  Enforteix el teu equip tècnic

  Augmenta l'eficàcia del teu equip tècnic gràcies a un sistema eficient de rutes i la capacitat de consultar la informació rellevant de cada client des de qualsevol dispositiu mòbil i amb informació actualitzada.

  Equip escalable

  Simplifica i automatitza els procediments de suport, podent escalar l'equip amb noves incorporacions que no necessitaran llargs temps de formació.

  Innovació i eficiència

  Aposta per la Power Platform de Microsoft i capacita al teu equip per a la innovació en el seu dia a dia, augmentant l'eficiència, productivitat i rendibilitat.

  DYNAMICS 365 FOR FIELD SERVICE


  A continuació, desenvolupem amb més detall les funcionalitats i processos que Dynamics 365 for Field Service pot aportar al teu negoci.

  PROGRAMACIÓ EFICIENT DE RECURSOS


  Optimitza la programació de rutes amb Dynamics 365 for Field Service mitjançant l'ús de sistemes intel·ligents i d'automatització.

  Aprofita el potencial d'anàlisi del sistema i coneix  la informació més rellevant i actualitzada en temps real, podent consultar per exemple la capacitació de cadasucn dels teus tècnics i la seva ubicació exacta en qualsevol moment. Aconsegueix un augment dels casos resolts amb èxit gràcies a l'assignació eficient de recursos, que podràs realitzar mitjançant un panell interactiu, visual i àgil.

  AUGMENTA L'EFICÀCIA OPERATIVA


  Aprofita el poder del IOT (Internet Of Things) per detectar i diagnosticar problemes en les màquines o sistemes abans de que els clients els notifiquin, oferint una experiència realment impecable.

  Automatitza la creació d'ordres per a planificar l'enviament de tècnics, amb la informació rellevant de cada client en els seus dispositius i diferencia't de la competència oferint valor en cadascun dels teus serveis de camp.

  A més, amb el manteniment predictiu repararàs només quan sigui necessari, reduïnt les despeses dels plans de manteniment programats.

  ENFORTEIX EL TEU EQUIP TÈCNIC


  Augmenta l'eficàcia del teu equip tècnic gràcies a un sistema eficient de rutes que guiarà als tècnics gir a gir, assegurant així la seva puntualitat.

  Ofereix al teu equip tècnic una visió general dels clients que visiten amb el seu historial i un seguiment real de les tasques a realitzar, actualitzades en temps real i accessibles des de qualsevol dispositiu mòbil.

  Aposta per la innovació i inclou tecnologia de realitat mixta i dóna un pas endavant en els serveis que ofereixes.

  EQUIP ESCALABLE


  Simplifica i automatitza els procediments de suport podent escalar l'equip amb noves incorporacions que no necessitaran llargs temps de formació.

  INNOVACIÓ PER TOT L'EQUIP


  Aposta per la innovació tecnològica i permet que tots els integrants del teu equip puguin millorar el seu dia a dia. Capacita al teu equip amb les eines de la Microsoft Power Platform i fes possible que puguin crear aplicacions específiques sense codi amb PowerApps i automatitzar fluxos de treball amb Microsoft Flow.

   

  Camp obligatori *
  El formulari ha estat enviat correctament.
  Aviat ens posarem en contacte amb tu.
  Moltes gràcies!
  Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
  Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.