Solucions de negoci; Microsoft Dynamics 365

Solucions de negoci Dynamics 365 Microsoft ERP CRM Barcelona
General | 19 de novembre de 2019

Solucions de negoci; Microsoft Dynamics 365

Avui dediquem el post del nostre blog a les solucions de negoci Dynamics 365, l’univers d’eines de Microsoft aplicades a l’empresa. A PH Systems acompanyem als nostres clients en els projectes de millora dels processos empresarials mitjançant l’aplicació d’eines de software que donen resposta a les seves necessitats d’ERP, CRM, Business Intelligence i molt més.

Les solucions de negoci de Microsoft evolucionen sense pausa, apostant per noves tecnologies com l’allotjament al cloud, l’ús d’intel·ligència artificial i de l’analítica interactiva, i a més, Dynamics 365 ho fa mitjançant un model modular, amb un conjunt d’aplicacions independents però totalment integrades.

 

 

Dynamics 365, una plataforma amb milers de solucions

 

Dynamics 365 és un conjunt de solucions de negoci software que permet l’aplicació d’un sistema d’aplicacions independents però integrades per a donar solucions a tots els departaments, amb eines optimitzades per a la gestió de finances, operacions, recursos humans, marketing, vendes, gestió de la relació amb clients i molt més. Les solucions Dynamics 365 s’integren de forma nativa entre elles i també amb la resta d’aplicacions de Microsoft, com poden ser les eines de comunicació i col·laboració de Microsoft Teams o Planner o fins i tot el sistema de correu Outlook.

A continuació, compartim una petita descripció i material audiovisual sobre les diverses solucions de Dynamics 365 i alguns casos d’èxit oficials de la marca, en la que confien grans corporacions com Renault, Aston Martin i HP d’entre altres.

 

Dynamics 365 Business Central, la solució ERP

 

Business Central és la solució de gestió empresarial perfecta per a petites, mitjanes i grans empreses, que té com amb objectiu optimitzar els processos financers, d’operacions, de cadena de subministrament, de gestió de projectes i del servei oferit als clients, provocant la diferenciació gràcies a la millora dels processos i circuits i aconseguint un creixement rendible i escalable.

 

 


Dynamics 365 for Sales

 

La solució de Dynamics 365 for Sales, com el seu nom indica, enforteix els equips de venda, aportant funcionalitats intel·ligents de CRM, facilitant la gestió de clients i podent oferir experiències personalitzades gràcies a l’anàlisi de dades en temps real i la integració de dades amb la resta de sistemes. Permet que es comparteixi l’experiència adquirida i que els responsables de venda puguin identificar i tancar les oportunitats de venda més interessants i rendibles.

 

 

Dynamics 365 for Customer Service

 

Dynamics 365 for Customer Service té com a objectiu ajudar a les empreses a fer més potents els seus equips d’atenció al client gràcies a l’ús d’una analítica interactiva en temps real i de la intel·ligència artificial, fent possible que s’ofereixi un suport personalitzat, efectiu, rendible i coherent en qualsevol dels canals. Diferencia’t de la teva competència amb un servei d’atenció al client excel·lent, crea i manté relacions de valor amb els teus clients.

 

 

Dynamics 365 for Field Service

 

Dynamics 365 Field Service potencia la innovació en les companyies i/o departaments dedicats als serveis d’atenció tècnica, apostant per l’eficiència i la pro activitat mitjançant sistemes integrats, que permeten als operaris conèixer els detalls dels casos i els clients, per a poder així oferir experiències diferenciadores en un sector en què l’experiència ho és quasi tot.

 

 

Dynamics 365 for Talent

 

En l’àmbit de la gestió dels recursos humans, Dynamics 365 for Talent ofereix una solució, que es divideix en tres aplicacions (Attraction, On Board & Core HR)  que permeten millorar i fer més eficients  els processos de recerca de recursos i la seva contractació, les experiències de benvinguda a la companyia i també la creació d’equips d’alt rendiment, en un sistema basat en les persones i en les capacitats de cada recurs i equip.

 

Solucions de negoci Microsoft Dynamics 365 PH Systems

 

Dynamics 365 for Marketing

 

L’aplicació de marketing de Dynamics 365 ofereix un sistema àgil per a la gestió de continguts, amb la capacitat de creació de customer journeys, és a dir, circuits personalitzats per a diversos grups de clients o clients potencials. Podràs crear contingut personalitzat i dibuixar diferents fluxos d’experiència que portaran als diferents leads per una experiència o una altra, aconseguint així la màxima optimització dels esforços de l’equip de marketing gràcies a l’automatització. Defineix diversos grups de clients depenent de la seva relació i actuació envers la marca i enfoca les diferents accions per a obtenir els millors resultats.

 

Software Marketing Email Customer Journey Flow Microsoft Dynamics 365 PH Systems Girona

 

Project Service Automation

 

Aposta per aquesta solució si l’èxit de la teva companyia depèn de l’eficiència en la gestió de projectes. Extreu el màxim potencial dels teus equips gràcies a conèixer les seves capacitats i a organitzar-les de forma eficient en el temps, per tal d’oferir un servei excel·lent als teus clients, ajustat en costos, rendible i encertat en referència a l’abast econòmic i temporal.

 

 

Dynamics 365 for Retail

 

Microsoft ha desenvolupat una solució específica per al sector del Retail, amb l’objectiu d’oferir resposta als processos específics, com poden ser la constant circulació entre magatzems, la gestió de productes amb moltes referències (talles, colors, teixits…), la integració entre els diversos canals de venda; físics i online i molt més.

Dynamics 365 for Retail presenta una solució integral amb l’objectiu d’ajudar a les empreses d’aquest sector a oferir experiències personalitzades als seus clients, de forma transversal entre el món físic i digital i de forma integrada amb la resta de solucions, facilitant els processos és un dels sectors més exigents.

 

 

Vol saber més sobre Dynamics 365 i les diferents solucions de negoci de Microsoft?

 

Estarem encantats de parlar amb tu. Posa’t en contacte amb nosaltres i demana una consultoria gratuïta i sense cap compromís.

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.