Millori les seves relacions comercials amb Dynamics 365 For Marketing

Microsoft Dynamics 365 Marketing PH Systems
General | 20 de Desembre de 2018

Millori les seves relacions comercials amb Dynamics 365 For Marketing

Qualsevol negoci ha de tenir en compte que el client ha de ser el centre d’atenció per a la seva empresa. Totes les accions que portem a terme com a empresa han d’anar encaminades a la satisfacció d’aquests.

I és que avui dia, l’experiència de client ho és tot. Les marques han de enamorar als seus clients potencials molt abans que es produeixi la compra.

El client actual també ha canviat i és molt més exigent, ja sigui per l’augment de la competència, la gran varietat de productes a triar, o pels processos de fidelització que té cada marca.

Per tant, un cop tenim clar aquest concepte bàsic, haurem d’anar a buscar aquesta satisfacció del client. Com ho podem fer?

A PH Systems coneixem una eina creada especialment per complir amb aquest objectiu: Dynamics 365 For Marketing.

 

Què és Dynamics 365 for Marketing?

 

És una aplicació d’automatització de màrqueting que ajuda a convertir possibles clients interessats en relacions comercials. L’aplicació és fàcil de fer servir, funciona sense problemes amb Dynamics 365 for Sales i té intel·ligència empresarial integrada.

 

 

Què podrà fer amb Dynamics 365 for Màrqueting?

 

  • Consolidar clients potencials. Podrà realitzar campanyes multicanal, personalitzar les experiències del consumidor amb plantilles configurables i utilitzar eines de disseny que li permetran preparar contingut i crear el recorregut òptim cap al client.

 

  • Podrà utilitzar Microsoft Dynamics 365 Connector for LinkedIn Lead Gen Forms per sincronitzar automàticament els clients potencials captats a LinkedIn amb la seva organització, perquè els seus equips de vendes i màrqueting puguin consolidar-los.

 

 

DynamicsForMarketing_PHSystems

 

  • Analitzar i documentar la rendibilitat de la inversió en màrqueting. Mitjançant els panells i els informes de Dynamics 365 for Marketing podrà realitzar un seguiment del rendiment de les accions de màrqueting realitzades per la seva empresa, i reunir els resultats de vendes i màrqueting.

 

  • Coordinar vendes amb màrqueting. Podrà comptar amb una visió única del seu client i disposar d’informació coherent i pràctica de cara a poder dedicar els seus esforços en màrqueting d’una forma òptima i intel·ligent. Com a resultat aconseguirà que els esforços dedicats a les vendes i màrqueting de la seva empresa se centrin en aquells comptes que és més probable que generin els majors ingressos.

 

  • Classificar clients potencials per ordre de prioritat per guanyar més operacions. Podreu configurar regles per puntuar als seus clients potencials, de manera que pugui identificar als seus clients interessats de forma automàtica en funció dels paràmetres que hagi establert. En el moment que un client potencial arriba a una puntuació acordada, el sistema el dirigeix ​​automàticament a un comercial perquè s’encarregui del seguiment mentre el client potencial continuï molt interessat.

 

 

  • Prendre decisions més intel·ligents. Mitjançant els panells “out of the box” i els analitzadors de màrqueting podrà obtenir una valuosa informació de màrqueting d’una forma molt ràpida. També podrà aprofitar les funcionalitats d’intel·ligència integrades, com la segmentació dinàmica, per dirigir-se al públic adequat, i d’aquesta manera podrà centrar-se en les prioritats principals de l’empresa.

 

 

  • Organitzar i publicitar esdeveniments. La característica d’administració d’esdeveniments de Dynamics 365 for Marketing ajuda en cada pas del procés; des de la planificació i el pressupost inicial fins a la promoció i la publicació, el registre d’assistents, la difusió del seminari web, l’anàlisi final, la generació de clients potencials i l’avaluació de la rendibilitat de la inversió.

 

Si voleu ampliar més informació sobre les possibilitats que pot aconseguir amb Dynamics 365 for Marketing pot entrar en aquesta secció o pot contactar amb nosaltres i li resoldrem tots els seus dubtes.

 

També li poden interessar aquests continguts que li poden ajudar a millorar la satisfacció del seu client:

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.