Gestionar la incertesa amb Business Intelligence

Power BI Business Intelligence Microsoft Partner PH Systems Girona
General | 1 d'Abril de 2019

Gestionar la incertesa amb Business Intelligence

Dediquem el nostre nou  post a l’ús del Business Intelligence a les empreses actuals. Ha estat així per una apreciació d’en José Luis Bozal, director de l’AEEDE, Asociación Española de Escuelas de Dirección de Empresas, que hem trobat molt interessant mentre llegíem l’article d’El País, “La mutación de la gestión empresarial”.

L’article parla de l’evolució de la gestió empresarial, des de les seves primeres definicions i estudis universitaris a la França de finals del segle XIX fins avui en dia. I és en aquesta etapa, en l’actual, on Bozal fa referència a un concepte molt interessant; saber gestionar la incertesa com a punt clau per a l’èxit de la gestió empresarial. Per això, volem fer la nostra peculiar aportació i apropar solucions com la que ofereix Microsoft Power BI, que tenen com a objectiu ajudar a analitzar i entendre el dia a dia en una companyia i a afinar en l’estratègia.

Microsoft Power Bi PH Systems

Business Intelligence, gestió del present i el futur empresarial

El mercat i el món mai havien estat tan impredictibles i inestables com ho són ara, i les empreses, per descomptat no es troben exemptes d’aquesta realitat. La gestió empresarial s’ha anat tecnificant i en l’actualitat ningú dubta que necessita d’eines i solucions intel·ligents per a poder-se realitzar d’una forma eficient.

El Business Intelligence és un concepte que fa referència a solucions de negoci que permeten transformar les dades que es generen a l’empresa en informació útil i coneixement. Aquest procés és clau i aporta molt valor als responsables de la companyia, ja que els permet prendre millors decisions, de forma fonamentada. D’aquesta manera, les empreses compten amb més informació organitzada i poden afrontar els problemes presents i futurs amb més seguretat, aprenent de l’experiència ja adquirida.

Evidentment, aquestes eines no poden encertar el futur, però si oferir-nos, mitjançant l’anàlisi continu de dades, previsions que es poden apropar molt a la realitat, enfortint-nos i fent-nos més eficients en cada pas i decisió de la nostra estratègia.

Microsoft Power BI, analítica en temps real

Microsoft és un dels líders mundials en oferta de solucions intel·ligents de negoci i nosaltres som Partner Oficial. Apostem per les solucions Microsoft per la seva gran capacitat d’adaptació a qualsevol tipus de sector i negoci i per la seva aposta constant en tecnologia avantguardista en gestió empresarial.

Power BI és una solució d’analítica que permet obtenir una visió general de l’empresa. Podràs consultar ràpidament  els indicadors més rellevants, visualitzats en panells interactius i molt intuïtius, que a més presenten la informació amb dades actualitzades en temps real.

Microsoft-Power-BI-Analítica-Business-Intelligence-PH-Systems-Partner

Si vols conèixer més a fons Microsoft Power BI i el que pot oferir en la millora de l’anàlitica de la teva companyia, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i sol·licita més informació  sense cap compromís.

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.