Mou les teves dades al núvol de Microsoft

lanube_phsystems
Microsoft Azure | 22 de juny de 2018

Mou les teves dades al núvol de Microsoft

El núvol està transformant la manera en què les empreses consumeixen TI en l’actualitat, oferint recursos i serveis basats ​​en un consum, que pot ampliar-se o reduir-se segons sigui necessari.

Aquesta és una proposta de valor especialment atractiva per a les PIMES, ja que poden aprofitar una escala que anteriorment era prohibitiva en termes econòmics.

En un estudi realitzat per la consultora McKinsey, les PIMES van aconseguir reduir els seus costos en un 50% en passar a una solució IaaS (infraestructura com a servei).

 

Com pot ajudar el núvol a la meva empresa?

Infografia_Azure_PHSystems_Cat

Si ets com la majoria de les empreses, estàs començant a veure el valor de la computació en el núvol i a reconèixer-la com el camí cap al futur.

És probable que tinguis algunes preguntes en ment, sobre com funciona tot i el que significa i implica per a l’administració del teu equip:

 • Backup: Si has estat administrant un servidor local, la idea d’enviar les teves dades al núvol pot resultar una mica desconcertant. On s’emmagatzemaran les dades? Com mantindré el control dels meus actius d’IP i les dades?
 • Recuperació: Què passa si li succeeix alguna cosa als servidors que emmagatzemen les dades de la meva empresa? Com accediré a la informació crítica per a l’empresa sense que hi hagi una interrupció del servei per als meus clients finals?
 • Seguretat: Com protegiré les dades en trànsit i en repòs? Sabré si hi ha hagut una violació de la seguretat? Com mitigaré les amenaces si les dades estan fora del meu firewall?.

 

Què és Azure?

 

Afortunadament, Microsoft disposa de molta experiència resolent aquest tipus de problemes durant anys i ha desenvolupat solucions de backup, recuperació i seguretat capdavanteres en la indústria.

Còpies de seguretat: Amb les solucions de Backup de Azure, pots protegir les teves dades i aplicacions per evitar les tan cares interrupcions en els teus negocis o complir amb els requisits de compliment.

 

 

Recuperació de desastres: Prepara’t amb un pla de continuïtat del negoci, que inclogui la recuperació de desastres per a tots els teus sistemes de TI principals, sense tenir la despesa d’una infraestructura secundària.

 • Protegeix tots els teus sistemes de TI principals i aprofita la capacitat gairebé infinita i a qualsevol moment, amb una solució de recuperació de dades basada en el núvol dissenyat per a les necessitats de les empreses.
 • Disposaràs de la seguretat i tranquil·litat durant un escenari d’interrupció, amb una solució de recuperació davant desastres que protegeix i admet de forma nativa la més àmplia gamma d’aplicacions empresarials de qualsevol proveïdor de recuperació de desastres en el núvol.

 

Seguretat: Amb l’augment de les infraccions de seguretat i els ciberdelictes, les empreses estan cada vegada més preocupades per la seguretat de les seves dades en el núvol. Azure té diverses opcions per administrar i controlar els teus actius.

 • Comprèn l’estat de seguretat en les càrregues de treball locals i en el núvol: Descobreix automàticament els nous recursos de Azure i aplica polítiques de seguretat en les càrregues de treball del núvol híbrid per garantir el compliment dels estàndards de seguretat.
 • Podràs tenir el control i monitoritzar contínuament la seguretat de les teves màquines, xarxes i serveis de Azure usant centenars d’avaluacions de seguretat integrades o crear fins i tot les teves.
 • Limitaràs la teva exposició a les amenaces bloquejant el malware i altres codis no desitjats, mitjançant l’aplicació de controls d’aplicacions adaptats a les teves càrregues de treball específiques i potenciats per l’aprenentatge automàtic.
 • Detecta i respon ràpidament als atacs mitjançant les anàlisis avançades i el gràfic de seguretat intel·ligent de Microsoft.

 

Per què Azure és la solució ideal per a la meva empresa?

 

A causa dels requisits comercials, les organitzacions han de protegir les seves dades durant anys, i amb el temps aquestes dades creixen exponencialment.

 • La còpia de seguretat proporciona una alternativa atractiva a la cinta amb un estalvi de costos significatiu, temps de recuperació més curts i fins a 99 anys de retenció.
 • Les dades de backup es poden emmagatzemar en emmagatzematge geo-replicat que manté 6 còpies de les teves dades en dos centres de dades Azure.
 • Per a un menor cost la teva còpia de seguretat es pot replicar localment amb 3 còpies, amb una disponibilitat de servei del 99.9%.

 

Azure et permetrà restablir els serveis si tens una interrupció al teu centre de dades principal, sense interrompre les operacions normals.

També podràs migrar aplicacions fàcilment o enviar-les temporalment a Azure si hi ha una major demanda.

Azure Security Center té unes capacitats molt robustes per prevenir atacs. Quan es produeixen amenaces, Security Center pot detectar i respondre ràpidament a les amenaces amb anàlisis avançades i el gràfic de seguretat intel·ligent de Microsoft.

A més, podràs concentrar-te en les amenaces més crítiques, o fins i tot crear les teves pròpies alertes de seguretat personalitzades, o visualitzar la font dels atacs en un mapa mundial interactiu i utilitzar els informes d’intel·ligència d’amenaces incorporats per obtenir informació valuosa sobre les tècniques i els objectius dels actors maliciosos coneguts.

Estàs pensant a passar-te al núvol de Microsoft? Contacta amb nosaltres i t’informarem.

 

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.