Microsoft Teams, comunicació i col·laboració online

General | 5 de març de 2019

Microsoft Teams, comunicació i col·laboració online

Microsoft Teams és una de les aplicacions que pots trobar dins del paquet al cloud d’Office 365, que conté el mític paquet d’ofimàtica amb eines com Microsoft Word, Excel, PowerPoint o OneNote i molts altres serveis i solucions com OneDrive, Planner i SharePoint.

Microsoft Teams és una solució de comunicació enfocada a ajudar i potenciar la feina en equip mitjançant una interfície molt senzilla i totalment integrada amb la resta d’eines d’Office 365.

Equips interconnectats en remot

Les empreses i formes de treballar han canviat i evolucionat moltíssim en les últimes dècades. Avui dia no és estrany trobar empreses que treballen amb equips totalment externalitzats i també són cada vegada més les empreses que aposten per la possibilitat que els seus recursos treballin de forma remota. Per això són necessàries eines com Microsoft Teams, que permeten la creació de projectes en on unir diferents recursos i equips i enfocar la feina a distància d’una forma ordenada, integrada i eficient.

Microsoft Teams és una eina molt senzilla, que en només tres pasos et permetrà organitzar conferències d’audio, video i web i xatejar amb qualsevol persona de dins o fora de la teva organització.

 

Microsoft Teams Skype PH Systems Partner

Communicació i connexió entre equips

Microsoft Teams d’Office 365 proporciona una solució de communicació i organització de reunions online molt completa. Teams permet la creació d’equips on communicar-se mitjançant xat, compartir fàcilment arxius i documents i realitzar reunions online a través de vídeo o web, amb persones de dins i fora de l’organització.

Reunions online i xat

Podràs programar l’assistència, prendre notes o compartir l’escriptori d’una forma molt intuïtiva, fent que les reunions amb recursos en remot siguin un èxit i ajudin en l’eficiència del teu negoci.

Difusió en directe

Teams també et permet realitzar retransmissions en directe (streaming), el que et permet crear d’una forma fàcil i amb la confiança d’una tecnologia testada i que funciona, seminaris web, reunions pràctiques i molt més, podent convidar fins a 10.000 assistens interns o externs a la teva organització.

Espais de reunions

Pots ampliar Microsoft Teams i gaudir de la possibilitat de connectar-te amb un sol clic a qualsevol espai de reunió creat amb el sistema de sales de Skype o altres partners tecnològics.

Audioconferència

Uneix-te ràpidament a qualsevol reunió a través del teu telèfon o utilitza Microsoft Teams per a trucar a qualsevol persona mitjançant els  números de marcació directa en més de 400 ciutats, el que permet la comunicació a persones que es desplacen sense connexió a Internet.

Integració nadiva amb Office 365 i treball en equip

Microsoft Teams forma part de la suite d’Office 365 i s’integra a la resta de solucions i eines d’una forma nadiva, apostant per la feina en equip. Podràs crear o editar documents amb coautoria, compartir arxius o documents i extreure tot el potencial d’eines com Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint i Power BI, treballar de forma col·laborativa i augmentar l’eficiència dels teus equips.

A més, Teams et permet personalitzar la teva àrea de treball, integrant les solucions que ja utilitzes o necessitis i construint la teva pròpia pantalla per a fer més fàcil el teu dia a dia, augmentant així la teva producvititat. Pots consultar aquestes solucions i eines integrades fent clic aquí.

 

Microsoft Teams Office 365 PH Systems Partner Girona

Solució responsive i disponible a tots els teus dispositius

Com no pot ser d’altra manera, Microsoft Teams està disponible en versió web però també com aplicació, tant pels teus dispositius d’escriptori, com portàtils o mòbils, el que et permet connectar amb els teus equips des de qualsevol indret i moment.

 

Microsoft Teams Skype Xat Online PH Systems Partner Girona

 

La suite cloud d’Office 365 ofereix un conjunt d’eines de productivitat, communicació i col·laboració molt complet, el que ofereix una gran solució a les mitjanes i petites empreses amb preus molt ajustats, que et permetràn gestionar de forma eficient qualsevol procés de la teva organització d’una forma àgil.

Si vols conèixer més a fons Microsoft Teams o la resta d’eines i solucions de la suite Office 365 posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sense cap compromís. 

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.