Microsoft Power Platform. PowerApps.

PowerApps PH Systems Microsoft
General | 15 de gener de 2019

Microsoft Power Platform. PowerApps.

Microsoft Power Platform és una aposta clara per la intel·ligència artificial, els sistemes predictius, el camí cap al cloud i el desenvolupament sense codi. Aquestes són algunes de les visions de la gran marca, que ja es preveien uns anys enrere, però és que amb les novetats, noves eines i funcionalitats que estan presentant en els darrers mesos podem afirmar que ja hem arribat al futur.

Aquest passat mes d’octubre vam poder descobrir la nova solució integral de Microsoft, el Dynamics 365 Business Central que presenta canvis importants en el sector i posiciona la multinacional com una de les marques més potents del món en les solucions de negoci.

Però això no és tot, i és que l’univers Microsoft segueix evolucionant i afegint noves aplicacions per ajudar als seus usuaris a seguir creixent de forma eficient. Avui volem dedicar el nostre post del blog a apropar-vos una part d’aquest gran univers, que és Microsoft Platform, una plataforma que té com a objectiu fer possible que l’usuari pugui estendre, personalitzar o crear des de zero aplicacions i eines que li facin més fàcil el seu dia a dia en el treball.

 

Microsoft PowerApps PowerPlatform PH Systems Girona

 

Power Platform, una plataforma d’aplicacions connectada

 

La Power Platform de Microsoft està composta per les següents solucions de negoci:

Power Bi, aplicació d’anàlisi que converteix les dades en informació útil i permet prendre decisions fonamentades amb informació global de tota l’empresa actualitzada en temps real.

Microsoft Flow, una aplicació de productivitat amb la qual pots automatitzar processos manuals, guanyant temps en tasques repetitives que no aporten valor al teu negoci.

Microsoft PowerAppsuna plataforma per crear aplicacions, sense necessitat de programar, per tal d’augmentar la productivitat.

Totes tres solucions poden integrar-se amb la resta d’aplicacions del món Microsoft, com són l’Office 365 i el Dynamics 365, el que aporta un gran ventall d’opcions i millores per a la gestió dels processos empresarials. Amb l’objectiu d’apropar-te l’univers Microsoft, avui ens centrarem en PowerApps, i en les pròximes setmanes seguirem endinsant-nos en la Power Platform.

 

 

PowerApps, la plataforma per a crear aplicacions específiques

Amb PowerApps pots crear aplicacions per a l’alta productivitat amb un conjunt d’eines molt visuals i intuïtives, sense necessitat de crear codi ni ser un desenvolupador professional.

PowerApps et permet crear aplicacions específiques per a les necessitats del teu negoci, fins i tot adaptant l’experiència d’usuari a rols específics. Pots crear-les des de zero o mitjançant plantilles predeterminades, per exemple per solucionar un escenari empresarial comú, com pot ser el d’un informe de despeses o una inspecció.

PowerApps Microsoft Crear Aplicació

Common Data Service, integració i distribució segura de dades

Common Data Service és una opció d’emmagatzematge cloud que permet la integració i distribució de les dades d’una forma senzilla i segura. Amb Common Data Service podràs consolidar les dades de la teva organització des de diversos orígens i posteriorment utilitzar-los en les aplicacions que hagis creat amb PowerApps, per exemple, creant lògiques de negoci i fluxos de treball automàtics que facin més eficients processos manuals, validin dades i controlin processos empresarials. Actualment, existeixen més de 200 connectors per a integrar les dades i els sistemes que ja acostumes a utilitzar, entre els que pots trobar Dropbox, Slack, Excel i OneDrive entre d’altres.

Si vols conèixer PowerApps amb més profunditat i descobrir tot el que pot oferir al teu negoci, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’assessorarem sense cap compromís.

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.