Gestionar el talent a l’empresa com a motor de canvi

Dynamics 365 for Talent PH Systems ERP Girona.png
General | 29 d'Abril de 2019

Gestionar el talent a l’empresa com a motor de canvi

Saber captar, retenir i gestionar el talent a les empreses és un punt clau per a la seva evolució i creixement. Assolir i afrontar els reptes corporatius, adaptar les estructures a nous models de negoci i a mercats que fluctuen i canvien a gran velocitat, és possible gràcies a les persones que conformen les companyies. Les persones són la clau de la transformació.

Les persones com punt clau per a la transformació empresarial

Comptar amb un bon equip i posar a les persones en el centre de la gestió empresarial és una aposta clara per l’enfortiment de la companyia i l’augment de la productivitat.

People Dynamics 365 Talent PH Systems ERP Microsoft Girona

De la mateixa forma que la publicitat i el marketing han evolucionat i ara són l’experiència i la relació entre empreses i clients les protagonistes, també l’experiència dels empleats és un punt clau per a l’èxit de la gestió empresarial.

Tal com assegura Graciela Ramallo, DIRCOM de GDELS (General Dynamics European Land Systems), “hem d’evolucionar la idea de conceptualitzar la comunicació interna de les empreses com una simple eina a una palanca que impulsa a la companyia i com a part fonamental de l’estratègia d’aquesta“.

 

Microsoft Dynamics for Talent

Dins de la família Dynamics 365, Microsoft ha creat una solució intel·ligent per a la captació, retenció i gestió del talent, que aposta per l’automatització de processos i enforteix el departament de recursos humans. A continuació, us apropem algunes de les funcionalitats d’aquesta solució de negoci.

Talent PH Systems ERP Microsoft Girona

Atreu talent amb processos de contractació àgils i transparents

Amb la solució intel·ligent de Microsoft agilitzaràs la recerca de talent, amb processos d’entrevistes i contractació àgils, transparents i eficients, aportant una experiència excel·lent des del primer contacte amb els teus futurs treballadors.

La solució Talent de Microsoft s’integra de forma nativa amb LinkedIn Recruiter System Connect, el que permet l’accés directe a la informació, actualitzada en temps real, dels candidats. Enforteix l’equip de recursos humans, automatitzant processos i fent possible que comparin i filtrin als candidats per les seves aptituds, personalitat, cultura i coherència amb l’oferta publicada.

Podràs crear i donar accés als candidats a un portal amb tota la informació, actualitzada en temps real, de cadascuna de les etapes del procés de selecció, oferint una experiència excel·lent des del primer punt de contacte. Aquesta eina et permet personalitzar el procés mitjançant etapes, activitats i fluxos de treball variables i flexibles.

Dynamics 365 Talent PH Systems ERP Microsoft GironaDigues hola!, d’una forma diferent i efectiva

Amb Dynamics 365 for Talent: Onboard podràs oferir una experiència de benvinguda a la teva companyia personalitzada i diferencial mitjançant la creació de guies d’incorporació i de sistemes de comprovació de les tasques administratives habituals com la comprovació d’antecedents, declaració de salaris, impostos, formularis de domiciliació, etc.

Optimitza les tasques administratives repetitives i permet que els recursos tècnics de recursos humans se centrin en tasques de valor, com la comunicació interna i l’experiència dels empleats.

Fes possible que els nous treballadors se sentin part de l’equip des del primer moment mitjançant la centralització d’informació de referència de l’empresa, tenint un ràpid accés a l’organigrama, dades de contacte amb els diversos equips i recursos, programes de formació, objectius, etc.
Contact Dynamics 365 Talent PH Systems ERP Microsoft Girona

Si vols conèixer més a fons Microsoft Dynamics for Talent i com optimitzar les tasques de l’equip de recursos humans no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i sol·licita més informació  sense cap compromís.

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.