Gestió documental optimitzada amb Sharepoint

Gestio documental Cloud Microsoft Sharepoint Partner
General | 22 d'octubre de 2019

Gestió documental optimitzada amb Sharepoint

Avui dediquem el nostre post del blog als beneficis d’apostar per una gestió documental optimitzada a les empreses i posem especial focus a Sharepoint, l’aplicació d’Office 365, que va néixer l’any 2001 amb l’objectiu de ser una eina líder en la compartició d’arxius en l’àmbit empresarial.

La solució de negoci Sharepoint ha evolucionat conjuntament amb els últims avanços tecnològics en software, el que l’ha posicionat com una de les solucions líders en el món pel que fa a la gestió documental. L’eina s’allotja completament al cloud, el que permet el seu ús en diverses plataformes i dispositius, permetent que la col·laboració i comunicació entre els equips sigui molt fluida i eficient. A més, l’eina permet un alt nivell de personalització, i això permet que s’adapti a tota mena d’empreses, negocis i sectors. No és estrany doncs que Sharepoint sigui l’eina escollida pel 78% de les empreses del Fortune500 per a optimitzar la seva gestió documental.

 

 

Software Gestio Documental Cloud Microsoft PH Systems Girona Barcelona

 

Col·laboració i optimització amb una eina connectada i al cloud

 
La col·laboració entre equips s’optimitza amb l’ús de Sharepoint, ja que permet la creació de portals d’emmagatzematge, en els quals es mostra la informació desitjada. L’administrador/a del sistema pot donar permisos i accessos als diversos integrants i rols, depenent del seu departament, tasques o posició, creant rols per treballadors i permetent la visualització o no d’arxius i informació.

L’allotjament al cloud permet l’accés des de qualsevol dispositiu i indret a la informació i als arxius, a més d’oferir les últimes versions de tots els documents, amb historial de modificacions i actualitzats en temps real. La creació i consulta de contingut compartit es dinamitza i es fa més eficient, evitant duplicats d’informació, documents desactualitzats o la pèrdua d’aquests.

 

Sharepoint Microsoft Gestio Documental Software Girona Barcelona PH Systems

 

Com a usuari, podràs controlar l’accés i edició de la informació i facilitar la co autoria d’arxius. Accedeix al panell d’estadístiques i visualitza qui ha consultat els documents, qui els ha modificat, què s’ha modificat i quan. Tingues un control exhaustiu dels arxius i la informació en tot moment i en una única plataforma.

I no acaba aquí, Sharepoint, a més de proporcionar un sistema d’intranet optimitzat, també et permet compartir els arxius de forma fàcil amb agents externs a la teva empresa, afegint un link públic o amb permisos personalitzats per al destinatari des del mateix cos del correu electrònic creat al teu compte d’Outlook.
 

Sistema segur i estable

 
Sharepoint està basat en el Cloud de Microsoft, el que et proporciona un sistema segur i estable, amb la confiança i compliment de totes les normatives de seguretat vigents aplicades per Microsoft.
 

Sistema responsive, accessible i offline

 
Sharepoint es basa en l’allotjament al cloud, la qual cosa permet l’accés des de qualsevol indret i dispositiu, però a més compta amb funcionalitats offline. L’usuari pot realitzar modificacions en els arxius sense tenir connexió i aquests s’actualitzen de forma automàtica al tenir un punt de connexió.

 

Document Gestio Cloud Microsoft Girona Barcelona PH Systems

 

Com començar a treballar amb Sharepoint?

 
Sharepoint és l’eina de gestió documental de Microsoft i està en les següents llicències d’Office 365.

  • Office 365 Empresa (Premium i Essentials)
  • Office 365 Enterprise (E1, E3, E5)
  • SharePoint Online (Plan 1 i Plan 2)

Si vols conèixer més sobre Sharepoint i els beneficis d’apostar per una gestió documental optimitzada a la teva empresa, posa’t en contacte amb nosaltres i sol·licita més informació  sense cap compromís.

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.