Eficiència en la gestió empresarial per a restaurants

Software Facutración Tickets Restaurantes ERP Girona Microsoft
General | 3 de desembre de 2019

Eficiència en la gestió empresarial per a restaurants

Avui volem dedicar el post del blog a la gestió empresarial per a restaurants, un sector en el qual sumem diversos projectes de millora dels processos empresarials.

Les empreses dedicades a la restauració deuen gran part del seu èxit a una gestió empresarial que els ajuda a optimitzar i fer més eficients i rendibles els processos específics com la gestió de compres, l’emmagatzematge i el control intel·ligent d’estocs, la creació eficient de receptes versus matèries primeres en estoc i la capacitat d’anàlisi de les accions realitzades.

Avui, volem compartir alguns dels beneficis d’apostar per les solucions Dynamics 365 en el món del Food & Beverage.

 

Què és Dynamics 365?

 
Dynamics 365 és un conjunt de solucions intel·ligents de negoci de Microsoft, que de forma modular,  dona resposta a totes les necessitats d’ERP, CRM, Business Intelligence, Intel·ligència Artificial, Analítica de negoci i molt més.

Aquestes solucions s’integren de forma nativa amb tot l’univers d’aplicacions de Microsoft, com poden ser les eines de comunicació i col·laboració de Microsoft Teams o Planner o fins i tot el sistema de correu Outlook.
 
Software Gestió Empresarial Restaurants ERP Girona Microsoft
 

ERP, finances i POS integrats

 
Amb Dynamics 365 Business Central, la solució ERP de Microsoft, pots apostar per una gestió empresarial per a restaurants estàndard que dona solució als processos típics i usuals i també als específics del teu negoci.

L’ERP Business Central s’integra sense problemes amb diverses solucions POS (Point of Sales), oferint un sistema integrat que permet, entre d’altres, connectar la gestió de tiquets amb les respectives receptes i per tant amb un control exhaustiu d’estoc i magatzems.

Apostar per una única plataforma, com en aquest escenari que proposem, permet analitzar de forma interactiva i en temps real,  quins plats o menús tenen un major èxit i són més rendibles.

 

Processos de compra automatitzats

 
Amb un ERP com Business Central podràs conèixer els volums d’estoc al detall, les transferències entre els diversos magatzems i automatitzar els processos de compra, evitant minvaments innecessaris i optimitzant els costos. Crea plantilles de compra amb els teus proveïdors de confiança, amb preus prèviament negociats, i realitza comandes d’aprovisionament de forma àgil i fàcil, evitant errors i amb una major eficiència.

També podràs automatitzar els processos de recepció de mercaderies i creació d’albarans. Ofereix al responsable de recepció un sistema que li permeti realitzar la comprovació entre la matèria rebuda i la comanda realitzada d’una forma àgil i que, posteriorment a l’acceptació d’aquest, li permeti llançar de forma automàtica la recepció d’albarà per part del proveïdor o en cas d’error, pugui gestionar-ho de forma manual i resoldre-ho.
 
Software Tickets Restaurants ERP Girona Microsoft
 

Emmagatzematge intel·ligent i control d’estoc

 
L’eficiència en la gestió empresarial per a restaurants depèn en gran part del control i gestió i control d’estoc i magatzems. Amb Business Central podràs controlar exhaustivament els magatzems de central, als restaurants o fins i tot diversos magatzems en un mateix restaurant. Aposta per un sistema fàcil de transferències i realitza un seguiment de tots els lots de producte, amb una gestió eficient de minvaments, evitant errors, desaprofitaments i reduint costos.

La integració de sistemes et permet que la creació d’un tiquet de consum apliqui un descompte de matèria primera als teus magatzems mitjançant l’escandall de les receptes, tancant així un circuit intel·ligent que va des de la creació de comandes de compra de matèries primeres a la venda final al comensal.

 

Comptabilitat i tancaments de caixa

 
Comptar amb un sistema integral com Dynamics 365 Business Central també et permetrà automatitzar els processos financers de tancament de caixa i assentaments comptables, optimitzant temps i recursos. Realitza els tancaments de caixa de forma automàtica i de forma totalment integrada entre tots els restaurants del teu grup, aconseguint una comptabilitat sanejada i eficient.
 
Programa Software Gestió Empresarial Restaurants ERP Girona Microsoft 
 

Analítica interactiva i en temps real

 
A més, Business Central s’integra de forma nativa amb la Power BI, la solució d’analítica interactiva de Microsoft. Converteix les dades en informació útil per a prendre decisions més efectives i intel·ligents. Consulta panells interactius, visuals i intuïtius i coneix l’estat dels indicadors més rellevants de la teva empresa per a prendre decisions i optimitzar la teva estratègia de negoci.
 

Vols saber més sobre Dynamics 365 i la seva aplicació al sector de la restauració?

 

Estarem encantats de parlar amb tu. Posa’t en contacte amb nosaltres i demana una consultoria gratuïta i sense cap compromís.

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.