Gestió dels recursos humans amb Dynamics 365

Gestió dels recursos humans Dynamics 365 Ph Systems Barcelona Girona
General | 17 de desembre de 2019

Gestió dels recursos humans amb Dynamics 365

Aquesta setmana, Microsoft ha anunciat el seu nou enfocament per a la solució destinada a la gestió dels recursos humans i els equips. La marca presentarà, a partir de l’1 de febrer de 2020, Dynamics 365 Human Resources.

Aquesta aplicació, que es troba dins de l’univers de solucions intel·ligents per empreses de Microsoft Dynamics 365, té com a objectiu oferir una eina que faciliti els processos estàndard dels departaments de recursos humans, com poden ser la recerca de talent, les tasques administratives i contractacions, els processos de formació i també vol ajudar a enfortir els equips de treball mitjançant el reconeixement de la força laboral i de potència dels recursos.

 

En recerca de l’èxit comú

 

La solució de Microsoft per a la gestió dels recursos humans té un objectiu clar; crear espais de treball àgils i optimitzats per atreure talent, retenir-lo i poder així enfortir els equips, provocant l’augment d’eficiència, rendibilitat i èxit de les companyies.

Aquesta aplicació facilita els processos estàndard dels departaments de recursos humans, però també dels específics que puguin tenir les diverses empreses. Les solucions Dynamics 365 són escalables, modulars i flexibles i gràcies a la integració amb Power Platform i PowerApps, es poden crear i incloure aplicacions (amb un fàcil desenvolupament) per a donar solució a les necessitats específiques.

 

Software Gestió dels recursos humans Girona PH Systems Microsoft

Experiències enriquides per als treballadors

 

La solució Human Resources de Dynamics 365 ofereix la creació d’espais interactius per a fomentar la comunicació, l’accés a la informació i la formació dels empleats. Els empleats tenen perfils enriquits amb informació de valor; les seves habilitats, certificacions, interessos, jerarquia i pertinença als grups empresarials, entre d’altres.

L’aplicació de Microsoft per a la gestió dels recursos humans permet que els usuaris tinguin accés a tota la informació que poden necessitar en referència a l’empresa, fent més eficients i fàcils els processos administratius i per tant alliberant temps als responsables de recursos humans per tasques de més valor. Podràs gestionar de forma eficaç les vacances, els dies lliures dels recursos i crear guies d’aprenentatge prèviament configurades mitjançant Dynamics 365 o LinkedIn per a potenciar la contínua formació.

 

A més, amb Microsoft Forms Pro podràs capturar els sentiments i emocions dels teus recursos i poder millorar la relació dels equips, creant un ambient productiu i de millora continua.

Atrau el talent de forma àgil

Beneficia’t de la integració de Dynamics 365 Human Resources amb LinkedIn per atreure el talent d’una forma òptima, automatitzada i eficient. Permet que el teu equip de recursos humans gestioni i controli els processos de contractació d’extrem a extrem, oferint experiències excel·lents i transparents als recursos potencials, mostrant així des del primer moment una imatge d’empresa potent i eficient.

Automatitza i optimitza els processos administratius

L’aplicació aposta per l’automatització de les tasques repetitives, facilitant les operacions a l’equip de recursos humans i oferint solucions ràpides, transparents i eficients a tots els recursos de la companyia.

Aposta per una administració organitzativa global, integrada i eficaç. Dissenya l’estructura de l’organització, amb les jerarquies corresponents, grups de treball, descripció de tasques i equips…

Software Microsoft Gestió dels recursos humans Girona_PH Systems

Amb Dynamics 365 Human Resources pots automatitzar processos típics de la gestió dels recursos humans com l’enviament de nòmines, pressupostos i declaracions, entre d’altres. També es poden crear programes de competències, basats en pautes predeterminades, i fluxos automatitzats per a l’administració de beneficis segons jerarquies, pertinença a grups específics i altres característiques.

L’aplicació permet la personalització de les pantalles; podràs dissenyar, agregar o ocultar camps depenent dels recursos que hagin de visualitzar l’aplicació i compartir la informació amb tots els recursos de la companyia de forma ràpida des de la mateixa solució. A més, complint amb tots els estàndards de seguretat i privacitat gràcies a l’administració ubicada a Microsoft Azure.

Business Intelligence aplicat a la gestió dels recursos humans

Aposta per un sistema global que comparteix les dades (Common Data Services) amb la resta d’aplicacions que ja utilitzes; ERP, CRM…. A més, Dynamics 365 Human Resources s’integra de forma nativa amb la solució d’analítica interactiva Microsoft Power BI, cosa que permet reunir, analitzar i visualitzar totes les dades referents a la gestió dels recursos humans de l’empresa, podent així planificar la força laboral i donar solució a imprevistos o moment en els quals la feina és més intensa.

Rastreja i analitza totes les dades en referència al programa de recursos humans,  identifica i premia l’esforç laboral.

 

Si vols conèixer més sobre la solució de gestió dels recursos humans de Microsoft, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Estarem encantats de parlar amb tu. Posa’t en contacte amb nosaltres i demana una consultoria gratuïta i sense cap compromís.

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.