Dynamics 365, la solució de gestió empresarial de Microsoft

Dynamics 365 ERP CRM Girona PH Systems
General | 27 de maig de 2019

Dynamics 365, la solució de gestió empresarial de Microsoft

Avui volem dedicar el nostre article a Dynamics 365, la suite de solucions empresarials que Microsoft va presentar el passat 2018, amb un ampli ventall d’aplicacions de negoci que donen resposta a totes les necessitats d’ERP, CRM i analítica de negoci, adaptables a qualsevol empresa i sector.

L’evolució de les solucions de negoci de Microsoft avança cap a una integració total que ni tant sols utilitzi els termes d’ERP i CRM, si no d’aplicacions globals que donen solucions flexibles i escalables, cobrint necessitats estàndard i específiques, apostant per l’ús de la intel·ligència artificial, l’analítica en temps real i les noves tecnologies aplicades al IoT o el Machine Learning.

 

ERP Dynamics 365 Microsoft Girona PH Systems

 

Adaptació i escalabilitat en tots els sectors

 

Les soluciones 365 s’adapten a qualsevol classe de negoci, independentment del sector en el que aquest operi. Les solucions de negoci de Microsoft poden aportar respostes a empreses dedicades al servei, amb aplicacions enfocades a la gestió i resolució de casos d’atenció i suport al client, com també a empreses dedicades a la construcció, agilitzant i fent més eficients els procesos de gestió de projectes o també en el sector de la distribució o la fabricació, amb la gestió intel·ligent de magatzems avançats.

Dynamics 365 es compon de 8 aplicacions empresarials que, com hem dit anteriorment, donen resposta a tots els processos empresarials sigui quin sigui el sector i el negoci.

 

Dynamics 365 Business Central

Aquesta és la solució més pròxima al que fins ara hem anomenat ERP. Disposa de funcionalitats per a la gestió financera i de comptabilitat, però també compta amb funcionalitats per a una gestió eficient de projectes i de magatzems. Compta amb un escenari bàsic per a la gestió de contactes i algunes funcions típiques d’un CRM.


Dynamics 365 for Sales

Aquesta solució està enfocada a l’optimització  dels processos de venda mitjançant l’ús de la intel·ligència artificial, amb l’objectiu d’automatitzar els processos el màxim, enfortint i facilitatant la feina als equips de vendes, per tal de que els recursos aportin valor en les seves tasques i accelerin el tancament de noves oportunitats. Pots conèixer més sobre la solució a la nostra web.

 

Dynamics 365 for Customer Service

Si la teva empresa ofereix serveis d’atenció al client, aquesta solució t’ajudarà a fer-ho de forma impecable. Aposta per l’explotació de l’experiència adquirida, fes que el teu equip d’atenció tingui accès ràpid i complet a tota la información en referència als clients i fes que sigui fàcil oferir una experiència diferencial, coherent i excel·lent que t’asseguri la fidelitat dels teus clients. Pots conèixer més sobre la importància de focalitzar esforços en l’atenció al client en el nostre article “l’atenció al client, punt clau pel creixmenet empresarial

Dynamics 365 Customer Service Ph Systems Microsoft

Dynamics for Field Service

Aquesta solució aposta per l’optimització en la planificació de les visites tècniques. Permet l’automatització de rutes, buscant sempre la màxima rendibilitat i eficàcia, mitjançant l’anàlisi i creuament continu de dades.

 

Project Service Automation

Com el seu nom indica, aquesta aplicació empresarial està específicament dissenyada per a la gestió eficient de projectes amb funcionalitats que faciliten el seguiment exhaustiu de pressupostos i costos, l’emissió de factures, l’estudi i anàlisi de capacitats i rendiment dels equips i de la distribució del temps.

Contact Dynamics 365 Talent PH Systems ERP Microsoft Girona

Dynamics 365 for Talent

Saber captar, retenir i gestionar el talent a les empreses és un punt clau pel seu creixement. Afrontar els reptes corporatius i adaptar les estructures als canvis del mercat només és possible gràcies a les persones que conformen els equips. Elles són la clau de la transformació i la solució Talent de Dynamics permet al teu equip de recursos humans aconseguir tots aquests objectius, de forma fàcil, àgil i rendible. Pots accedir a més informació i funcionalitats d’aquesta solució al nostre post “Gestionar el talent a l’empresa com a motor de canvi

 

Dynamics 365 for Retail


Aquest és un mòdul específic per les empreses dedicades al retail, que compta amb més de 100 variables per a la gestió de magatzems amb variables de talla, model, color, etc. Compta amb la possibilitat de realitzar anàlisi continu de tots els punts de venda, podent conèixer tendències, dinàmiques, estat de stocs i molt més per a poder oferir una experiència de compra excel·lent, des d’una única plataforma, adaptable a qualsevol tipus de TPV i/o hardware com poden ser caixes registradores, impressores o altres.

Finance & Operations


Unifica tots els processos de finances i operacions i pren decisions fonamentades amb la major agilitat possible. Aquesta solució s’adapta molt bé a empreses que treballen en mercats que canvien i fluctuen ràpidament i amb molta freqüència.

Si vols conèixer més a fons Microsoft Dynamics for Talent i com optimitzar les tasques de l’equip de recursos humans no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i sol·licita més informació  sense cap compromís.

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.