Dynamics 365 Commerce; la solució retail

Software Retail Microsoft Dynamics 365 Partner PH Systems Girona Barcelona
General | 7 de gener de 2020

Dynamics 365 Commerce; la solució retail

Durant l’any 2020, Microsoft llançarà al mercat Dynamics 365 Commerce, la nova solució omnicanal que té com a objectiu ajudar als negocis dedicats al retail a oferir experiències excepcionals a tots els seus clients, de forma personalitzada i a través de qualsevol canal, ja sigui a botigues físiques o online.

Dynamics 365 Commerce unifica l’experiència administrativa, digital i a la botiga amb l’objectiu de millorar la productivitat dels empleats, simplificar i optimitzar les operacions, millorar la cadena de subministraments i la gestió d’inventari per a finalment millorar els resultats empresarials.

 

Microsoft Software Tienda Online Commerce PH Systems Barcelona Girona

 

Els reptes del sector del retail

 

El sector del retail és un dels més exigents. Els compradors som cada vegada més exigents i tenim grans expectatives a l’hora de realitzar compres. Com a consumidors volem poder comprar des de qualsevol lloc, en qualsevol moment i a través de qualsevol canal.

Dynamics 365 Commerce és una plataforma integrada que permet oferir experiències excepcionals a cadascun dels clients de forma personalitzada i coherent a través de tots els canals, ja sigui en botiga física o online.

 

La unificació de processos, l’èxit del retail

 

Una de les claus de l’èxit en el sector retail és la capacitat d’oferir experiències personalitzades a cadascun dels clients. Trobar el punt de connexió amb el client amb el producte adequat, preu i lloc oportuns pot ser la gran diferència de l’èxit.

Dynamics 365 Commerce unifica tots els processos en una única plataforma de venda al detall, oferint una experiència excel·lent sigui quin sigui el canal que utilitza el client. Dynamics 365 Commerce ofereix una única plataforma que unifica els diversos canals. La solució inclou eines de creació, disseny i desenvolupament web que a més, de forma integrada, treballen amb solucions de màrqueting i vendes per a poder gestionar de manera global i coherent els recursos, promocions, inventaris i preus.

 

Software Retail ERP Microsoft Dynamics 365 Commerce PH Systems Girona Barcelona

 

Ofereix un servei excel·lent gràcies a la unificació de processos. Adapta la selecció de productes i les recomanacions depenent del client amb el qual estiguis interactuant. Supera les expectatives dels teus clients en tots els punts de contacte.

Augmenta la quantitat de compres i la qualitat de les experiència amb PDV mòbils, oferint la possibilitat de realitzar compres físiques, amb enviament a domicili o recollida en botiga gràcies a la gestió connectada de comandes.

 

Simplifica les operacions rutinàries

 

Dynamics 365 Commerce fa ús de la intel·ligència en el cloud per a optimitzar processos típics i específics del sector del retail. Aposta per una gestió optimitzada i integrada per als sistemes de comercialització, gestió d’inventari, preu i molt més i beneficia’t de la gran capacitat de canvi i adaptació que aquesta solució t’ofereix. Aposta per una millora continua dels teus serveis i per tant de la satisfacció dels teus clients.

Gestiona de manera fàcil, visual i intuïtiva els empleats, l’inventari, les finances i informes. Pots adaptar les vistes i informació de cada pantalla depenent del rol que estigui interactuant amb el sistema, facilitant els processos i ajudant a l’augment de l’eficiència i focus dels empleats. Proporciona a cada treballador la informació que necessita per a poder prendre decisions més intel·ligents i ràpides, sempre basades en dades.

Millora la col·laboració i comunicació entre els dependents de botiga i els equips d’operacions i administració. Automatitza processos i fluxos de treball com els de tancament de caixa o els fluxos d’inventaris i magatzems i permet que els recursos dediquin el seu temps a tasques de més valor que portin a l’augment de vendes i de la rendibilitat.

 

Software Ecommece Microsoft Retail PH Systems Girona Barcelona


Planificació i gestió eficient de mercaderies

 

Augmenta les vendes i la rendibilitat de la teva companyia gràcies a una gestió eficient i en temps real de la mercaderia i l’inventari. Assegura que els productes apropiats estiguin en el canal adequat i en el moment oportú.

Maximitza la rendibilitat gràcies a la gestió centralitzada en una única plataforma de la informació de productes, categories, assortiments i preus. Optimitza els processos d’aprovisionament i compra l’inventari al proveïdor adequat en el moment oportú i al millor preu. Supervisa i coneix la demanda de productes en temps real a les teves botigues físiques i online i aprovisiona els centres de distribució de manera eficaç.

A més, una gestió global i optimitzada de l’inventari et permet crear promocions de venda eficaces gràcies a l’anàlisi de les dades de manera transversal tant dels costos com de les vendes en tots els canals, podent així determinar quines campanyes funcionen bé.

 

Dynamics 365 Commerce Software Retail PH Systems Girona Barcelona
 

Escalable, fiable i segur

Aposta per una solució amb opcions d’implemnetació flexibles i amb una plataforma configurable i escalable que t’assegura l’adaptació a les normatives i estàndards de seguretat internacionals, apostant pel creixement i l’escalabilitat del teu negoci.

 

Vol saber més sobre Dynamics 365 Commerce i la resta de solucions de l’univers Dynamics 365 de Microsoft?

 

Estarem encantats de parlar amb tu. Posa’t en contacte amb nosaltres i demana una consultoria gratuïta i sense cap compromís.

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.