Els beneficis de col·laborar amb una eina com Microsoft Teams

Microsoft Teams Beneficis Collaboracio Comunicacio Software
General | 8 de setembre de 2019

Els beneficis de col·laborar amb una eina com Microsoft Teams

Avui, al blog de PH Systems, volem dedicar l’espai a la solució de negoci Microsoft Teams, creada i contínuament actualitzada per oferir tot el que una empresa pot necessitar; reunions amb àudio i vídeo d’alta qualitat, xats one to one o en equips, reunions, trucades i totes les aplicacions d’Office 365 totalment integrades en una única plataforma accessible a través d’escriptori i mobile.

La forma en la qual treballem ha canviat i evoluciona constantment. Les empreses i equips actuals, multidisciplinaris i amb recursos externs i en teletreball, precisen d’eines i metodologies que els permetin comunicar-se de forma efectiva en diferents zones horàries, ubicacions, idiomes i molt més. Aquesta evolució demana canvis, digitalització i noves eines de comunicació i col·laboració per a donar resposta.

 

Software Reunions Online Microsoft Teams Girona PH Systems

 

És el moment d’apostar per una eina de col·laboració?

 

Hi ha diversos objectius empresarials i necessitats que pots detectar al teu negoci per conèixer si és el moment d’apostar per una solució de productivitat i col·laboració com Microsoft Teams. A continuació, enumerem algunes de les premisses:

  • Necessitat d’augmentar la productivitat dels equips i els seus integrants per individual
  • Reduir els temps destinat a reunions i optimitzar la comunicació entre equips
  • Fer més àgil i òptima la comunicació entre recursos interns i amb externs
  • Impulsar la innovació i el coneixement
  • Processos d’aprovació i presa de decisions lents i farragosos
  • S’utilitzen diverses eines per a la comunicació provocant la pèrdua d’aquesta
  • Es donen pèrdues d’informació que porten a la incoherència i a la no optimització del temps

L’aplicació d’una solució de negoci com Microsoft Teams aporta una major visibilitat de la companyia, el que permet que tots els usuaris, des dels treballadors de primera línia fins als alts càrrecs executius, comparteixin informació i coneixements,  assumint responsabilitats davant dels objectius i resultats del negoci.


Beneficis d’implementar Microsoft Teams *

Reducció del temps dedicat a reunions

Amb l’aplicació d’aquesta solució, que permet la connexió per realitzar reunions amb recursos interns i externs d’una forma fàcil (amb la creació d’un link des del mateix calendari d’Office 365) i amb qualitat HD, es redueix, setmanalment, en un 18,9% el temps dedicat a reunions.

La creació i accés a les reunions és fàcil i ràpid, permetent que els usuaris se centrin en la reunió i no en la seva configuració, optimitzant el temps i ajudant a la focalització.

 

Videotrucades Reunions Online Software Microsoft Teams Girona PH Systems


Intercanvi d’informació i col·laboració optimitzades

La integració de Microsoft Teams amb Office 365 permet crear un entorn de col·laboració òptim en el que és possible l’emmagatzematge intel·ligent d’arxius, la coautoria i la fàcil revisió de documents.  L’ús del cloud permet una col·laboració fàcil i àgil entre treballadors, fent que les tasques diàries siguin més eficaces. S’estalvien fins a 4 hores setmanals al tenir la informació compartida al cloud.


Reducció de temps i optimització en els processos de presa de decisions

Quan la informació està allotjada al núvol, a més de comptar amb tots els estàndard de seguretat, es facilita el seu accés, aprofitant més el temps i reduint el temps d’inactivitat. A més, d’aquesta forma, amb informació accessible, serem capaços de focalitzar i optimitzar els processos de presa de decisions, millorant en un 17,7% el temps per a prendre decisions fonamentades.

 

Augment de productivitat gràcies al All in one!

Apostar per una solució integrada, que es connecta i permet l’accés a totes les eines necessàries en el dia a dia i des de qualsevol dispositiu (web, escriptori o mobile) beneficia als equips de treballadors, especialment als teletreballadors. S’estalvien fins a 45 minuts setmanals gràcies a l’ús d’aplicacions tot en un. A més, aquestes formes de treball potencien la cultura de l’eficiència en les dinàmiques de negoci i per tant ajuden a l’augment de la productivitat i rendibilitat.

*Les dades han estat extretes de l’Estudi Forrester Consulting, “Estudio del Impacto Económico TotalTM de Microsoft Teams”, realitzat a 260 usuaris que utilitzen l’eina en diferents sectors, des de serveis financers fins a educació.

Si vols conèixer més a fons la solució Microsoft Temas, posa’t en contacte amb nosaltres i sol·licita més informació  sense cap compromís.

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.