Analítica de negoci per a tots els departaments

Software Analítica Negoci Microsoft Power BI
General | 11 de novembre de 2019

Analítica de negoci per a tots els departaments

William Thomson Kelvin, físic i matemàtic del segle XIX va dir: “El que no es defineix, no es pot medir. El que no es medeix, no es pot millorar. El que no es millora, es degrada sempre”.

Tot i que han passat al voltant de 200 anys des que es va es pronunciar aquest principi, i paradoxalment dedicant el post a una solució cloud, podem afirmar que estem totalment d’acord. Volem dedicar el post a fer una aproximació a Power BI, la solució d’analítica de negoci de Microsoft.  Anteriorment, ja hem dedicat alguns dels nostres espais, continguts i newsletter a aquesta aplicació però avui volem fer una aproximació pràctica, amb material audiovisual oficial de la marca per apropar-nos a diversos perfils que utilitzen aquesta eina.

 

Analítica Negoci Girona Microsoft Power BI


Una plataforma, diversos perfils

Microsoft aposta per l’evolució de Power BI, amb l’objectiu d’oferir una solució d’analítica de negoci que s’adapti a tots els nivells i ajudi a tots els integrants dels equips a conèixer l’estat real de la companyia i els departaments, amb l’objectiu de prendre decisions intel·ligents i acertades per a una millor optimització dels procesoss i un augment de la rendibilitat global.

Apostar per una cultura de dades intel·ligents permet mesurar i millorar totes les accions de l’empresa. Microsoft Power BI és una solució d’analítica de negoci ubicada al cloud, que s’integra de forma nativa amb la resta de solucions de Microsoft i Dynamics 365, aportat una plataforma intuïtiva que permet a tots els perfils que necessiten entendre, desxifrar i explicar dades, fer-ho d’una forma àgil i visual.

A continuació, compartim tres videos en què es pot conèixer l’ús de Power BI per a un perfil de Business Manager, de Marketing Manager i IT Manager.

 

Analítica Negoci Power BI Microsoft Girona Barcelona

Business Manger Analyst

Els perfils analistes de negoci necessiten d’aplicacions que els permetin conèixer de forma àgil l’estat real de la companyia mitjançant la consulta ràpida dels indicadors més rellevants. La solució d’analítica de negoci de Microsoft permet integrar infinites fonts d’origen de dades, de forma nativa amb altres solucions de la marca i també amb solucions de tercers, per poder agrupar en una sola plataforma tota la informació necessària per a la presa intel·ligent de decisions estratègiques.

A més de tenir un accés total a totes les dades necessàries, Power BI també permet dissenyar, de forma intuïtiva i visual, panells interactius i models visuals per a poder compartir i explicar les dades a la resta d’equips, clients, companys…

Descobreix com crear panells interactius d’analítica de negoci amb Power BI, de forma visual i àgil, aptes també per a mòbil i fes que explicar les dades mai torni a ser avorrit. Fes play!

 

 

Marketing Manager

Tots els departaments d’una empresa tenen indicadors del seu bon funcionament. Alguns equips, com el de marketing, precissen d’un control exhaustiu de les seves accions per a poder dirigir-les de forma correcte i positiva. Al següent vídeo podràs veure com Power BI compta amb un sistema d’alarmes per a indicadors concrets, en aquest cas, una devallada dels ingressos en referència a l’exercici anterior, ens permet indagar de forma fàcil en les dades emmagatzemades per a poder prendre decisions i dirigir l’estratègia a la millora d’aquest indicador.

Microsoft Power BI permet crear visualitzacions d’aquelles dades que ens interessen, oferint un escenari de fàcil lectura i comprensió, que a més podrem compartir amb la resta d’integrants dels equips o amb tercers, recursos externs a l’empresa. Un dels objectius d’aquesta solució és fer possible que l’analítica de negoci sigui realment útil pels diversos departaments i pugui ser utilitzada per tots aquells perfils que es poden beneficiar.

 

IT Manager

Microsoft Power BI forma part de l’univers de solucions de Microsoft, el que permet una administració de IT senzilla, a través de panells d’administració de llicències i aplicacions de negoci que permeten, que de forma fàcil i intuïtiva, es tingui un control dels recursos i eines de valor s’estan utilitzant de forma transversal a tota la companyia. Power BI permet crear diversos perfils, amb diferents nivells de permisos, oferint les garanties de seguretat i compliment amb les legislatures vigents. Les diverses solucions intel·ligents de Microsoft, entre elles també Power BI, permeten i faciliten que el departament d’IT pugui oferir de forma escalable, solucions als diversos equips de la companyia, apostant sempre per l’optimització dels processos i l’augment d’eficiència i rendibilitat.

 

 

Una eina reconeguda per la consultora Gartner

Al 2019, Microsoft va ser reconegut com a lider per 12è any consecutiu a la categoría de plataformes d’intel·ligència empresarial i anàlisi. Apostar per Microsoft Power BI és fer una aposta segura per una eina evolutiva, que millora cada dia, amb noves funcionalitats i a l’avantguarda de la tecnologia empresarial del moment.

Com començar a treballar amb Microsoft Power BI?

Si vols conéixer més sobre Microsoft Power BI i com l’analítica de negoci pot impulsar la teva empresa en un creixement escalable i rendible, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i demana una consultoria gratüita i sense cap compromís.

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.