Lirba Hotels

Lirba Hotels aporta solucions per a qualsevol tipus d'Hotel

Gràcies a la gran varietat d'opcions disponibles i a la seva capacitat d'adaptació Lirba Hotels s'ajusta a qualsevol tipus d'establiment hoteler, ja sigui independent, pertanyent a una cadena o amb les particularitats de la seva tipologia (ciutat, costa o rural).

RACK D’HABITACIONS

Li permet visualitzar de forma gràfica l’estat de totes les habitacions de l’hotel. Podrà verificar de forma ràpida i intuïtiva si una habitació es troba lliure, si està ocupada, bloquejada, bruta o la data de sortida dels hostes. A més compta amb un accés ràpid a totes les funcions de les habitacions: check-in, check-out, bloquejos, etc.

PLANNING D’HABITACIONS

S’inclouen diversos tipus de plannings destacant el de vendes (vendes diàries d’habitacions en tot l’any considerant el ja realitzat i les reserves realitzades), el de reserves, de contingents anuals i el rack.

CHECK IN EXPRESS

Dissenyat especialment per a hotels urbans, permetent als clients registrar a l’hotel de forma ràpida i sense esperar cues.

INTEGRACIÓ AMB LECTOR DE DNI

Aquesta funció permet estalviar-se la lenta i tediosa tasca d’introduir manualment les dades dels documents identificatius dels clients. Amb aquest sistema automatitzat seus clients no hauran d’esperar tant de temps a registrar, alhora que aportarà una millor imatge del seu hotel.

CONNEXIÓ AMB CENTRALETA TELEFÒNICA

L’aplicació permet integrar la centraleta telefònica de l’hotel amb la gestió de les dades, permetent extreure el màxim rendiment de la mateixa.

CENTRAL DE RESERVES

Permet realitzar o modificar reserves, ja siguin de grup o individuals. A més és possible confeccionar avisos individuals o col·lectius, introduir lliuraments a compte, càrrecs extres automàtics i un llarg etcètera.

FLEXIBILITAT EN TARIFES I SERVEIS

Lirba Hotels permet afegir, modificar o eliminar tarifes segons les seves necessitats de forma fàcil i àgil. Així mateix podrà gestionar tots els serveis que vulgui oferir als seus clients.

RESERVES ON-LINE

Amb el nostre servei web podrà connectar Lirba Hotels amb la seva web de reserves on-line, podent conèixer en tot moment la disponibilitat real dels seus hotels. Si no disposa de web per a les reserves nosaltres li proporcionem un portal especialment dissenyat i adaptat a les seves necessitats.

CONNEXIÓ AMB PORTALS DE RESERVES

L’aplicació permet incorporar reserves automàticament de portals de reserves com Booking, Hotelbeds, Expedia… mitjançant el channel manager de YieldPlanet.

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.