Docuware

Aconsegueixi una oficina sense papers amb l'eina de gestió documental DocuWare

UNA SOLUCIÓ INTEGRAL

CAPTURAR I ORGANITZAR DOCUMENTS

El primer pas de la gestió documental digital consisteix a localitzar i capturar els documents de l’empresa i organitzar-los amb coherència i eficàcia.

CREAR UNA INFRAESTRUCTURA RELACIONADA

L’arxivador central de documents s’integra amb les aplicacions ja implantades a l’empresa, com ara la comptabilitat, el correu electrònic i plataformes de recursos empresarials.

APORTAR ACCÉS I TRANSPARÈNCIA

L’ús d’un arxivador central per guardar els documents millora significativament l’accés a la informació empresarial, la qual cosa redueix els costos en tots els processos.

MILLORAR LA COL·LABORACIÓ AMB DOCUMENTS COMPARTITS

L’aplicació permet als empleats llegir, modificar i compartir un mateix document.

DIGITALITZACIÓ
DE DOCUMENTS

MAJOR PRODUCTIVITAT I EFICIÈNCIA

Si arxiva els seus documents digitalment, en comptes de en paper, els empleats accedeixen a la documentació empresarial de forma fàcil i ràpida. El temps que estalviarà en buscar documents els podrà dedicar a tasques més importants.

SEGURETAT I COMPLIMENT NORMATIU

El sistema permet controlar l’accés a informació confidencial i aplicar les mesures de seguretat oportunes. També garanteix el compliment de la normativa governamental mitjançant l’automatització dels processos de gestió de registres.

CONTINUÏTAT EMPRESARIAL

Tenir les dades digitalitzades assegura la continuïtat de la seva empresa tot i en cas d’incendi o inundació. Els documents es guarden i repliquen fàcilment en el núvol, la qual cosa permet recuperar-los en cas de desastre.

REDUCCIÓ DE COSTOS DE ARXIVAT I MATERIAL

L’arxivat de documents en paper té un cost molt elevat. Els arxivadors valen bastant diners i ocupen molt espai a l’oficina. Mantenir molts arxivadors requereix contractar una persona específicament per a això. El canvi a una solució digital permet estalviar en impressió, còpies, enviaments, mobiliari i personal.

5 RAONS

GUIA DE GESTIÓ
DOCUMENTAL

L’ajudem a entendre com la gestió digital dels documents redueix els costos i eliminen les ineficiències. El guiem des de les etapes d’avaluació fins a les d’implementació. Això li permetrà millorar les operacions de l’empresa com els fluxos de treball, la indexació de documents i la col·laboració entre empleats. A més proporcionem l’assistència necessària per a garantir la màxima integració dels empleats al nou entorn.

OPERACIONS SENSE
INTERRUPCIONS

Som conscients de la importància de mantenir la continuïtat de la seva empresa, sobretot quan es prenen mesures per millorar les operacions. L’equip amb certificació de DocuWare implementa la seva meticulosa guia de gestió documental de tal manera que la seva empresa no perdrà ni un sol minut de productivitat ni patirà cap interrupció del flux de treball.

INTELLIGENT
INDEXING

Mentre que la competència malgasta innombrables hores arxivant i recuperant documents, la tecnologia Intelligent Indexing de DocuWare permet als seus empleats indexar i arxivar els documents de manera totalment automàtica, i accedir-hi en qüestió de segons. El nostre sistema Intelligent Indexing aprèn la manera d’arxivar els documents a la seva empresa i, a continuació, optimitza el procés d’indexació.

INTEGRACIÓ
TOTAL

Per tal de millorar els processos en tota la seva organització, el seu sistema de gestió documental s’integra a la perfecció amb les seves aplicacions ja implantades, per exemple el correu electrònic, i plataformes de planificació de recursos empresarials i gestió de relacions amb clients.

INTEGRACIÓ DELS
USUARIS

Per treure el màxim partit del seu nou sistema de gestió documental, els empleats han d’adaptar amb rapidesa a la nova tecnologia. Per això, DocuWare s’esforça contínuament en optimitzar l’experiència dels usuaris i aconseguir que s’integrin en ella. L’equip de DocuWare ajuda a definir els objectius d’integració dels usuaris i identificar les llacunes. Això permet aplicar una educació especialitzada i la corresponent formació pràctica per aconseguir la seva màxima integració.

Cas d'èxit</span>: <strong>Bassols

Cas d'èxit: Bassols

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.