4 maneres de mantenir de forma segura el seu negoci

PHSystems_seguretat_Microsoft365Business
General | 27 de setembre de 2018

4 maneres de mantenir de forma segura el seu negoci

Li agradaria conèixer com proporcionar a la seva empresa la tecnologia adequada perquè els seus empleats puguin treballar amb seguretat, ajudant-lo a fer créixer el seu negoci?

Una manera de mantenir als seus empleats compromesos i oferir un valor superior a la seva empresa, pot ser a través de l’ús d’una tecnologia òptima al costat d’una cultura de treball adequada que li doni suport.

 

Posi el seu negoci en una base sòlida tenint sempre activa la seguretat

 

Si està buscant crear un negoci dinàmic i amb èxit, necessita tenir unes bases ben fermes. I la millor base sobre la qual pot fer tot això inclou dades sòlides i seguretat en el dispositiu.

PHSystems_seguretat_Microsoft365Business

Cal recalcar a més que les PIMES són particularment molt vulnerables. De fet, el 43% dels ciberatacs es dirigeixen a les empreses d’aquest grup.

Per què? Perquè moltes PIMES tendeixen a ser menys segures que les grans empreses. També perquè l’automatització facilita que els delinqüents les ataquin en volum.

 

  • Feu una auditoria de seguretat de les dades empresarials de la seva empresa.
  • No oblidi les seves obligacions de compliment.
  • Gestioni l’administració dels dispositius de la seva empresa.

 

 

Trieu eines que uneixin els empleats, sense importar on treballin

 

Segons una investigació realitzada per Forrester, el 56% dels empleats creu que una millor col·laboració en l’empresa beneficia als seus clients.

PHSystems_seguretat_Microsoft365Business

Les tecnologies socials poden marcar una diferència particular en el treball.

Moltes organitzacions que les utilitzen veuen una clara millora en la col·laboració. A més, els mateixos usuaris coincideixen que la tecnologia social millora la col·laboració en ubicacions remotes.

 

  • Avaluï la seva teva tecnologia actual, i analitzi si realment està permetent als seus empleats a crear, connectar-se i col·laborar amb persones dins i fora de la seva empresa.
  • Obtingui més informació sobre les seves necessitats de col·laboració, i demani als seus empleats que analitzin com treballen junts i quines eines els agrada utilitzar.

 

 

Preneu-vos seriosament l’equilibri treball/vida i prengui mesures per donar suport el seu compromís

 

Una de les claus per abordar els problemes d’equilibri entre el treball i la vida és brindar als treballadors el control sobre els seus horaris i tasques.

PHSystems_seguretat_Microsoft365Business

Gartner va informar en 2015 que els empleats fan servir una mitjana de tres dispositius diferents en la seva rutina diària.

 

  • Establiu polítiques clares, consistents i aplicades amb justícia.
  • Proporcioni un conjunt d’eines de treball remot, i converteixi la seva empresa en un ecosistema sincronitzat i connectat.

 

 

Trieu solucions que promoguin simplicitat i usabilitat

 

En el moment que desitgi per a la seva empresa la col·laboració dels seus empleats i el treball a distància, s’haurà de plantejar si confiar en un conjunt d’aplicacions de diferents proveïdors, o bé buscar un conjunt integrat de solucions a un únic proveïdor.

PHSystems_seguretat_Microsoft365Business

Una solució integrada li oferirà ofereix un millor valor a llarg termini, el que li permet centrar-se en tasques crítiques per al seu negoci.

  • Adopti un enfocament metòdic per triar les seves eines. Feu una llista de les capacitats i els problemes empresarials que necessita per resoldre, en lloc de les aplicacions específiques que necessita.
  • Busqui solucions integrades basades en el núvol i consideri els seus beneficis. Si simplifica els seus processos comercials, augmentarà la productivitat dels empleats.

 

 

Des de PH Systems confiem i l’animem a considerar Microsoft 365 Business com una solució ideal per a configurar la seva organització amb seguretat i portar-la al èxit.

 

Microsoft 365 Business reuneix capacitats de productivitat, administració i seguretat en un solució única i integrada. És rendible, fàcil d’administrar i està dissenyada especialment per a empreses en creixement com la seva.

 

 

 

Si l’interessa, pot consultar més informació aquí, o bé contacti amb nosaltres. L’assessorem sobre la solució que millor s’adapti a les seves necessitats.

També pot consultar altres entrades relacionades al nostre bloc.

 

 

Camp obligatori *
El formulari ha estat enviat correctament.
Aviat ens posarem en contacte amb tu.
Moltes gràcies!
Hi ha hagut un problema enviant el formulari.
Si us plau, intenta-ho de nou passats uns minuts.